Dagens menu i aften er Fru Hansens kylling.
Kyllingen bliver fyldt med persille, rødløg, hvidløg og citron. Herefter pensles den i en god oliven olie, den er så tyk, at den ikke "glider" af kyllingen. Så gnides den godt i grov kværnet peber og grov salt. Jeg bruger enten Læsø salt eller gourmet salt fordi det er lækkert stort i flagerne:0)Resten af fyldet fordeles rundt om kyllingen og den lukkes i rumpen med en køkken nål. Ind i ovnen ca. 2 timer ved omkring 200 grader. Serveres med en lækker salat, frisk pasta med masser parmasan og oliven.
Også har jeg bestemt mig for, at jeg vil til og lave kager... Ikke hvilke som helst kager, men den slags der kræver mindst ligsså meget udstyr som scrapbooking. Så jeg skal snart på indkøb, så kan i blive belemret med kager på bloggen også:0)))
3 kommentarer:
Glæder mig til at se dine kager, og med dine evner er jeg ikke i tvivl om at det bliver fantastiske :D :D
Kan rigtigt godt lige kransen også.
mums siger jeg bare...hos os ingen er vilde med kylling :-/ ai hvor bliver det spændende med kager, glæder mig at følge med!!
God ide at bruge olivengrenene til en krans:)
Mon der er plads til en mere ved bordet, for din kylling vil jeg da gerne smage;0)
Send en kommentar