fredag den 20. november 2009

Vinterens mørke tid

Idag har den stået på hovedrengøring i hele huset, og samtidig fandt jeg plads til de nye GreenGate familie medlemmer. I det hele taget trænger jeg bare så meget til farve og det der er det gode ved netop GreenGate det er, at hvis man vil have andre farver. Så mixer man bare det hele på en anden måde:0)
Lyset er desværre elendigt idag til at tage billeder og selvom klokken er 15:00 har jeg allerede tændt starinlys over det hele. Der var ellers så fint vejr i formiddags. (tror det var det der startede rengøringen)

Jeg fandt en dåse som passede fint til starinlys.

Den store dåse/kasse er blevet taget i brug til blade.

Det var så hvad min fredag er gået med, men så skal kan der også slappes af i weekenden:0)
På gensyn og fortsat god weekend

5 kommentarer:

Kristine sagde ...

Ååå så flott det er med Green Gate. JEg elsker også Green Gate og sitter og venter på lattekopper i beige Ingrid, Mox og Naomi!
Ønsker deg en riktig så god weekend!
Klemmer fra Kristine i Norge:)

Hellemor sagde ...

Sikke dejlige billeder. De lugter da lidt af sol og sommer. Man bliver altså i godt humør af Green Gate´s farver. Flotte ting du har købt.

Ha en god weekend.

jayne sagde ...

Super lækkere ting du efterhånden har i Green gate,,, der kan da snart ikke være mere til ønskesedlen :-) Men hvor ser det bare hyggeligt ud. og så kan du jo holde lang weekend med go samvittighed.

Rigtig go weekend til dig :0)

Fru Hyldig sagde ...

Åh...det er sødt ! Jeg kan næsten heller ikke få nok af Greengate (du skulle ha været med til "venindesalg" på deres lager i torsdags)...Jeg brugte alle julegavepengene !!!! - og lidt til...

Netti sagde ...

Det ser da vildt hyggeligt ud. Jeg er ikke kommet så langt endnu. Men det kommer nok :)