mandag den 9. november 2009

Quick scrap

Idag havde jeg rigtig meget lyst til at bruge det nye American Craft julepapir "Merry Mint" det er så dejlige farver:o) Så det blev til 8 stk. Quick scrappet julekort.
Blonde kanten er lavet med StampinUp! Scallup punch og hullet med en mini, mini billet tang.

Teksten er stemplet også fra StampinUp! Stemplet med rød StazOn også har jeg brugt oval og oval scallup punch med 3D puder.Så skal jeg igang med aftensmaden mens Micki er til svømning, som idag består af indbagt svinemørbrad med grønsager og flødeost og bagte kartofler:0) Bagefter er der Robinson som HELE familien elsker at se.
Jeg er allerede begyndt, at glæde mig til overnatnings scrap med de dejlige scrappe tøzer. Vi har fundet en dejlig hytte inde i skoven og en kæmpe stue med masser af bordplads at brede sig på! En HEL WEEKEND kun med scrap, det bliver DEJLIGT;0)
Tak for besøget idag og på gensyn

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Enkle ja, men supersøde.

pia overgaard sagde ...

De er for lækre - supercute papir.

Pialine sagde ...

De kort blev supersøde og ja det er lækkert det papir :o)

Sofie kan du ikke fortælle mig hvordan du får billede med din tekst på blog på Facebook. Når jeg skriver og lægger billeder på bloggen så kommer der kun tekst på facebook.
Knuzzer
Pialine

Hellemor sagde ...

Nøøj, du har haft travl. Er det abstinenser efter finalebidraget? Hi, hi. Jeg er vil med kortet med husene på. Hvor er det noget fedt papir.

Grete sagde ...

Du har da bare været kreativ, super søde kort, og rigtig lækkert papir.

Karina sagde ...

PS ; ) Hej igen. Det er altså 37 layouts jeg har lavet i alt nogensinde ; ) Det er 18 i år.Jeg så nogle var så smarte sidste år, at de havde lavet en liste over hvor meget de havde lavet det år. Det har jeg så også gjort i år i min sideliste...
Synes faktisk, at det er sjovt at kunne følge med ; )

Sanne sagde ...

Dem er jeg vilde med Sofie - super søde designs! Fantastisk flot papir :)