lørdag den 10. oktober 2009

Et scraprum under opbygnig...

Pu ha, det er et stort arbejde at få indrettet sig i det nye scrap rum. Alle varerne, hylder mm. er væk, så nu er det bare gå igang... Idag fik jeg sar bøjler på til mine punch og det var godtnok dejligt, der er lidt mere styr på denne måde syntes jeg
Indtil videre må MM malingerne "bo" her, jeg vil så gerne have fat i en masse galleri hylder fra Ikea til bl.a. dem og alle træstemplerne.


Jeg skal vist en tur i Stof og stil og have fat i en voksdug i dejlige farver til det her gamle bord. Her kan jeg sidde og scrappe hvid jeg vil det, men jeg har beholdt min disk til at stå op og scrappe ved, det kan jeg nok næsten bedst tror jeg.

Dejligt overblik og orden i mit eget papir og karton. Hold da op, hvor er det dejligt! Det har jeg ikke haft i over 3 år, jeg har simpelthen ikke haft plads.

Hylderne oppe under loftet har altid været der, så det bliver de ved med.

Skabet er til blomster hvor fra Prima hvor jeg har Pakkerne/indpakningerne stadigvæk, også skærmer det så godt til den anden side hvor jeg har min lille "maskin park":0)
Mit træ stempel hjørne, som du kan se, kan jeg godt bruge nogle hylder som ikke er så brede. Hver gang man skal have et af de inderste stempler falder de forreste ned!
På disken står Big Shot, QK og dies klar og det er rigtigt dejligt at have plads til det. Den bliver brugt meget mere, når man bare lige kan gå derover og skære ud.

Det bliver spændende og se hvornår jeg kommer ordenligt på plads, men nu kan jeg ihvertfald komme til at scrappe og jeg ved nogenlunde hvor jeg har tingene. Der er en del som ikke er pakket ud, men jeg skal have fat i noget opbevaring eller kasser først.
Steen er taget over til en kammerat til pizza & Øl til landskamp i tv. Mathias sover hos en kammerat fra klassen og Micki er hos en kammerat, men kommer da heldigvis hjem om en times tid:0) Jeg smutter en tur i kælderen og går igang med kortmester opgave 5.
Fortsat rigtig god weekend og efterårsferie!

20 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg har desværre aldrig været i din butik - men det her ligner da en hel butik :O)

Sikke en masse skønne ting du har - og dejligt for dig at du nu har plads til at finde dem....

madamtridse sagde ...

Wow Sofie sikke et lækkert scrapværelse du har fået.:)Rigtig mange gode opbevarings løsninger. Især at hænge punchene op på stængerne. Det skal jeg huske.:)
Sikke mange skønne scrapsager du har.Det må være rigtig skønt at du kan finde dine scrapting igen. Forsat rigtig god fornøjelse med at indrette dit scraprum.:)
Tror lige jeg skal kigge nærmere på billederne.
Du må ha' en rigtig weekend

troll13 sagde ...

Hvad dælen skal man skrive til det!!!!

JEG VIL HA' ET SCRAPRUM MAGEN TIL...

Hold da op jeg indrømmer det... jeg er viiiildt midsundelig ;o))))

Hellemor sagde ...

Hej Sofie.
HVOR HAR DU FÅET DET FLOT OG DEJLIGT. Det er godt at se. Jeg sider dog med en lille tåre i øjnene både af glæde og af savn.
Jeg sidde også og overvejer hvordan opgaverne i uge 5 skal løses. Havde funde udaf hvad der skulle laves til opg 3, men kom til at læse rigtig hvad der stod, så nu må jeg finde på noget andet. God fornøjelse og god weekend.

Grete sagde ...

Jeg har også mit eget scrap værelse, men absolut ikke så godt udrustet som dit, man kan nok ikke lade være med at sukke lidt, og ønske én havde bare halvt så meget.
Men ønsker dig oprigtig TILLYKKE med "rummet", det er super lækkert.

Linda sagde ...

Hvor er det blevet lækkert, det må være som at komme i himmelen at være der, og bare have sådan et scrap rum. Super flot og hyggeligt´, men hvad andet kan man forvente fra dig med din gode stil. Forsat god weekend til dig.

Anne Thormose sagde ...

Hvor ser det godt ud, Sofie. Jeg er også i fuld gang (og næsten færdig) med at omdanne mit kælderrum til det skønneste scraprum.
Dejligt at se, at du lige som jeg, næsten kunne starte forfra med butik - ingen af os løber vist tør for materialer lige med det samme. ;o)

lam sagde ...

wow sådan en orden ville jeg gerne have og genial ide med bøjler til punch. Er de fra ikea?

Nikolette sagde ...

..kan se, at jeg ikke er den eneste, der synes det ligner en butik gg Sikke mange gode idéer man lige fik, ved at få love til at kigge ind i dig skønne scrappe værelse!

Karina sagde ...

Suk.. et lækkert scrapværelse, du har fået. Det må være skønt, at have fået så meget plads trods alt. Der er mange gode løsninger.
Hilsen en der stadig scrapper i stuen ; )

Sanne sagde ...

Hold nu op Sofie - sikken en orden! Det ser smadder godt ud! Hvor er jeg misundelig på det scrap-rum. Her må en anden rykke hele møget ind i stuen hver gang jeg vil være kreativ. Nå...men om ca 7 år har jeg nok ingen hjemmeboende børn mere så måske jeg får mit eget hobbyrum ;-)
God weekend!
Sanne

Joan sagde ...

Det ser da rigtig godt ud, og sikke en orden.
God ide med punchene på stængerne, desværre har jeg skråvægge i mit værelse, så alle mine punch ligger i en stor kasse.

Charlotte Ravn sagde ...

Øjjj et lækkert scraproom du har fået dig Sofie. Super gode opbevarings løsninger!

Helle Sahl sagde ...

Ej, hvor bliver det dejligt. Det bliver da super skønt for dig, at du kan se alt hvad du har og ikke skal lede efter det, når du nu ved du har det.

Bager gerne et eller andet, hvis jeg skulle blive inviteret en dag ;o)

Marianne sagde ...

Hvor er det helt fantastisk skønt... :)
Jeg ville ønske, at jeg havde sådan en orden på mine ting...
Rigtig god efteråprsferie tilbage til dig :)

Netti sagde ...

Ja jeg tænker bare at der da ikke er den helt vilde forskel på butikken som den var før og så dit scrapværelse :P Men hvor er det bare hyggeligt. Jeg kommer helt sikkert forbi næste sommer :)
Ja jeg har godt læst at Steen skulle se fodbold *G* Det var vidst svært at undgå på facebook :)

Annette sagde ...

Det er da helt klart det fedeste scrap-værelse jeg nogensinde har set. Håber at få lov at se det LIVE en dag.

Knuser
Annette

Dorthe sagde ...

Det ser jo fantastisk ud Sofie, der skal du nok få mange gode /hyggelige timer :-)
Hav en rigtig dejlig efterårsferien :-)

pia overgaard sagde ...

Wow hvor ser det fedt ud!! Nåede desværre heller aldrig forbi din butik. Skønt at få det ordnet sådan at alt er indenfor rækkevidde og hvor må det være lækkert at have maskinerne fremme! Håber at du har det godt og glæder mig til at vi skal ses igen!
Knus
pia

Mimse sagde ...

Hejsa
dit scrapværelse glæder jeg mig til at se. det ser ud til at bliver hyggeligt (som altid hos dig) og overskueligt.