fredag den 2. oktober 2009

Kortmester 2009 opgave 2

Sørme om ikke jeg nåede at sende ind denne gang:0) Første opgave skulle laves efter skitse og med grøn. Det valgte jeg, at lave til Halloween.
Grøn, lilla, orange og sort... En fantastisk farve kombination syntes jeg!

Opgave 2: Kort med hjemmelavede blomster. Dem valgte jeg at lave som fantasi blomster. Jeg har brugt den helt lille scallup punch, cirkel punch, 3D puder, stjerne punch, knap og scrappers floss.


Et close up af "blomsterne"Sidste opgave var, at vi skulle lave en æske i samme farve nuance. Her er æsken jeg lavede både udenpå og indeni. Den er lavet med labels one fra QK.


Så er der ellers dømt weekend og for mig er det en helt speciel weekend, det er nemlig sidste dag butikken har åben imorgen. Ret underligt, men samtidig er jeg rigtig glad nu beslutningen er taget. Der venter mig et dejligt stort scrappe rum:0) Jeg tror vi murer "butiks døren" til, erstatter med et vindue, gulvtæppe på også skal jeg bare have indrettet mig:o)
Jeg har ikke haft 100% styr på mine scrapsager i over 3 år nu, og lageret er bare langsomt vokset, så det bliver virkelig dejligt med plads, system og orden!
1000 tak for besøget og rigtig god weekend til alle. Og til alle som drager til convention imorgen, så må i rigtig nyde det... Gid det var mig! Næste gang er jeg med;0)

4 kommentarer:

mette wad sagde ...

Virkelig flotte kort og flotte farver sammen du har brugt til Halloween kortet :-) og en smuk æske...

Karina sagde ...

Superflotte kort, du har lavet. Jeg kan især godt lide din æske.. lige mine farver! ; )
God fornøgelse med indretningen af scraprummet. Det må være dejligt at få så meget plads.

Helle Sahl sagde ...

Super flotte bidrag.

God weekend til jer alle

madamtridse sagde ...

Nogle super flotte kort du har lavet. Jeg er vild med den æske.
Ja det er så underligt når man står sidste dag i sin butik, har selv prøvet det. Men det vigtigeste er at man har det godt med at lukke butikken.:)
Rigtig god weekend og god fornøjelse med indretningen af dit nye scrapværelse.:)