søndag den 20. september 2009

***Ophørs udsalg***

Fru Hansens kælder lukker og slukker og siger ALLE kunder både i butik og på web shop tusind tak for 3 dejlige år med scrap i Hjørring!
Som mange nok ikke ved har jeg sideløbende med butikken gjort rent i en børnehave hver nat fra kl. 03:00 - 06:00. Det har altid fungeret fint, men pludelig en dag fik jeg vist for meget. Set i bakspejlet er det nok kommet snigende løbende før work shop i kælderen blev sjældnere og sjældnere, da det betyder ca. 4 timers søvn...
Jeg ved godt, at jeg kunne vælge et "normalt" arbejde og have nogle udvalgte aftner åben, men jeg gør ikke noget halvt, for mig er det enten eller. Derfor starter der fra NU ophørs udsalg både i web shop og fysisk butik!

Uge 39 -25%
Uge 40-35%
Uge 41-45%
Varer bestilt i webshop skal afvente med indbetaling til der kommer en mail fra mig for at være sikker på alle varer er på lager, da det allerede ved 25% går MEGET stærkt!
ScrapAmok fortsætter som helt normalt og istedet for Fru hansens kælder får vi forsyninger fra DreamPapers. Derudover deltager Pia fra Kreative Fornemmelser og Majbrit kommer med StampinUp!
Endnu engang tusind tak for 3 forrygende og uforglemmelige år!

15 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Øv Sofie... Hvor er det ærgerligt.. Men jeg kan nu sagtens forstå dig... Håber det bedste for dig..
KH HeidiAnn

BellaMio sagde ...

Også et kæmpe ØV herfra.., vi kommer sørme til at savne din butik her i Hjørring.. :(( Men selvfølgelig forstår jeg dig.., det må være sååååå hårdt!! Knus

Anonym sagde ...

Hej Sofie.
Jeg sidder med en klump i halsen, det er bare så sur mås og øv. Det var ligesom hos dig det hele begyndte for mig og jeg ved hvor glad du har været for din butik.
Samtidigt syntes jeg det er fornuftigt at du tænker på dig selv inden det går helt galt.
Kæmpe knus og tanker fra mig.

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Sofie....jeg synes også der er ærgerligt og synd, men de personlige og menneskelige forhold kommer nu engang i første række, så jeg har stor respekt for din beslutning. Håber det bedste for dig og held og lykke med fremtiden :)

Lone sagde ...

Øv Sofie...;-( Men forstår dig godt. Helbredet og overskudet er det vigtigste. Held og lykke, glæder mig fortsat til at følge din blog.

OLIVIA sagde ...

Hej Sofie

Ejjj...hvor er det skam at du lukker, men det er ikke nogen skam at du mærker efter, hvad du vil være med til. Jeg ser frem til at se endnu flere kunstværker på din blog ;-)

Kh Pernille

Linda sagde ...

Lykke til med dit valg Sofie. Helt sikker ens helbred som kommer først. Håber du stadig laver en masse og viser det på bloggen, kigger tit forbi dig...der er super mange dejlige ting:-)

Netti sagde ...

Det er vel nok trist at du lukker for du har altid haft sådan nogle lækre varer, men som vi talte om igår så er det meget hårde end de fleste nok er klar over.
Jeg er sikker på at du med tiden bliver enormt glad for din beslutning for familien og helbreddet kommer først :)

mette wad sagde ...

Neej hvor øv, kan altid godt lide at komme hos dig, kommer virkelig til at savne din butik og dig :-) men håber da vi ses rundt omkring, at scrappe holder du forhåbentlig ikke op med.... Og kan nu godt forstå dig, godt du tænker på dig selv :-)

lam sagde ...

Øv øv og atter øv men jeg forstår til fulde din beslutning, som jeg ved må have været rigtig svær at træffe

Ditte sagde ...

Sad, but true.
Synes det har været 3 fantastiske år, hvor butikken og du har været dejlige lyspunkter.
Glæder mig til en mere udhvilet Sofie med overskud og eget scrapværelse ;o)

Helle Sahl sagde ...

Selv tak for nogle gode år og super vejledning og motivation til at komme igang. Jeg glæder mig nu også til at vi skal hygge og scrappe alligevel. Kan jo rigtig godt forstå dig selvom vi alle kommer til at savne din butik.

Knus

Hellemor sagde ...

Sidder her med våde øjne og trykket stemning og er rigtig ked af at du lukker. Kan samtidig godt forstå din beslutning - helbredet er det vigtigste. Jeg vil gerne takke dig for de MANGE dejlige og hyggelige timer jeg har brugt i butikken. Jeg går altid fra butikken med nye ideer og højere humør. Du har været min støttepædagog, inspirator og humørspreder - jaaa, DU GØR ÈN FORSKEL. Jeg vil savne dig og din butik, men håber det bedste for dig.

MULTISCRAP sagde ...

Ej altså Sofie - fik "bomben" igår til forhandler møde og hvis du spørger Annette så tabte jeg vist underkæben ned på bordet.

Om nogen forstår hvor hårdt det er såååå.....

Jeg ønsker dig held og lykke med et sundere og mindre stresset liv - håber at vi ses rundt omkring til diverse scrap arrangementer mm.

Hils familien og giv lige dig selv et klem fra mig.

Iben

Maj-Britt sagde ...

Hej Sofie,
med en klump i halsen har jeg lige læst din post ... jeg har sådan beundret dig, siden jeg har mødt dig her i sommers ... jeg kan godt forstår dig og øsnker dig fra hele mit hjerte held og lykke for fremtiden ... vi ses jo til Scrap-amok ... og det glæder jeg mig til ;-)
Har det godt og pass´ godt på dig !!!
Knuzz fra
Maj-Britt