torsdag den 5. november 2009

Ny Hobby = Nye behov...

For noget tid siden fortalte Laila en kunde og rigtig god venninde i kælderen mig om hendes nye hobby, nemlig kager med Fondant (ved ikke om det er stavet rigtigt.) Sm de fleste jo ved, er jeg jo totalt muffins freak så jeg blev en smule nysgerrig. Det er jo en helt ny verden og en kæmpe stor hobby! Man kan få ALT MULIGT dims, værktøj, farver, pulver, farve forstøver spray, Tusser der tegner med spiseligt blæk osv, osv... Jeg fandt lidt billeder fra en blog med en helt masse How too, se her.
Jeg har været på en MASSE forskellige blog, nøjagtig ligesom scrapbooking er det en stor, stor verden. Jeg besøgte en som havde været til et mesterskab i Sverige og så en masse spændende billeder derfra. Også er det jeg sidder og tænker... Hvad søren laver de dygtig piger til dagligt? Ihvertfald kan de fleste bagere og konditorer godt pakke sammen når jeg ser nogle af de flotte kager jeg netop har set. Sommetider har jeg siddet medunderkæben på gulvet kan slet ikke forstå at alt på kagerne kan spises.

Ja, det kunne virkelig godt blive en ny hobby! Men jeg tør da slet ikke tænke på hvad den vil koste for man kan jo ikke nøjes... Jeg VED jeg ikke kan nøjes med f.eks 1 farve osv.
Men nu er jeg meget spændt på, at høre hvad i syntes og om i overhovedet var klar over, at den verden med kager var SÅ stor.
Fortsat god aften!

21 kommentarer:

Heidi sagde ...

ja utrolig så flotte wawwwwwwww jeg holder mig dog lidt i det små og besøger den lokale som har "alt" til muffin ;O)

Annika sagde ...

Nå, også du :D
Ja, er selv så tæt på at skulle prøve det.
Har så aftalt at gøre det med en anden en så vi kan øve og hygge sammen - og lade mændene have kagerne vi bager og pynter med på arbejde...

Det er SÅ vildt hvad nogle kan, det niveau ved jeg at jeg ikke kommer op på, men hvis man hygger med det :$

Følger med her om du har nogle gode links mm.

Camilla sagde ...

ahh så lekkert!
Kjempeflotte de krukkene og kakefatet ditt i posten under her!

Pialine sagde ...

Jeg kender en som laver noget lignende bare ikke som cupcakes men større kager og det er helt vildt hvad hun kan få ud af det. Så jeg glæder mig til at se om du får lavet nogle søde muffins - forøvrigt en god blog du har henvist til.
Knuzzer
Pialine

Anne Thormose sagde ...

Åh, ja. Kagedekoration er bestemt en skøn hobby, som jeg også overvejer at kaste mig over - har allerede skabe og skuffer fulde af forme, farver, bøger og lign. ;o) Det er bestemt en lige så omfavnsrig hobby som scrapbooking - så er du advaret. ;o)

LaChris sagde ...

Jo jo...det vidste jeg godt...skal netop idag bage muffins og lave frosting til at dekorere med...glæder mig og er spændt på resultatet. Har også lavet kager med fondant...og et eller andet sted på min blog kan du se et LO med nogle af kagerne, vist nok i den der rullende fremviser.

mette wad sagde ...

Ja hold da op nogle lækre kager, men for pæne til at spise :-) det ville da være synd. Må indrømme da jeg googlede bryllupskager i sommers fandt jeg da godt nok også ud af at der kan laves mange fantastiske kager, men ingen så smuk som den halloween kage der :-)

Betina Olesen sagde ...

Jooo... kendte også godt til den verden, har nogle madblogs jeg følger med i, og en af dem er denne http://www.kagekonen.com/ hun laver de flotteste kager. Og hvis man vil lade sig inspirere, s kan man nemt finde emnet de i hendes sidebar...
God weekend...

Sivsko sagde ...

Åhh, jamme det er en lige så dyr hobby... Jeg er både på Scrapbooking og kagebageriet. Men det har man similar.... Man får udfoldet sin kreativitet i begge hobbyer....Men når man gerne vil både det ene og det andet er 24 timer i døgnet ikke nok. Krammer Sivsko.com

Helle Kjul sagde ...

Hej .Sikker lækker kager ,tusind tak for hjælpen.

Charlotte sagde ...

Ja, jeg vidste godt, at den verden findes. Jeg har en kollega, som er VILDT meget inde i den verden og hun laver de fineste kager.
Glæder mig til at se nogle kreative kager fra din side af ;-)
God weekend.

Sanne sagde ...

Wow nogle flotte kager det er jo et helt kunstværk!
Pas nu på Sofie......det er OGSÅ en dyr hobby ;0)
God weekend

Karina sagde ...

Ja, vidste godt at den hobby fandtes. Jeg har en venindes datter på 18 som laver de flotteste kager til bryllupper, dåb, konfirmationer osv. MEN det er en meget DYR hobby. Men spændende og kreativt er det.

Helle Sahl sagde ...

Jo, jeg har nok googlet lidt rundt engang men jeg er jo ikke den stor bager eller... jeg spiser dem jo bare. Jeg kan sandelig se det er en ny hobby værd.

Linda sagde ...

MUMS, ja det er en kæmpe verden...det var det allerede i 1987 da jeg boede i Texas:-) De er så flotte og smager så skønt:-)
God weekend

OLIVIA sagde ...

Jeg er også vild med muffins, men jeg ville aldrig nå til det niveau, som linket henviser til. Jeg tror nu heller ikke jeg ville nænne at spise kunstværkerne når først jeg har lavet dem ;-)

Maria sagde ...

Uha ja, en farlig verden. Sender dig et link, du måske allerede kender -- http://kagebutikken.dk/ -- pssst de sælger god og billig fondant

Tonje sagde ...

Praktfulle kaker, jeg skjønner at man kan bli like hekta på dette som med kortlaging, og desverre er det lite fra kortlaging man kan bruke til kakelaging. I alle fall hva jeg har funnet ut.

Hellemor sagde ...

Hej Sofie.
Det bliver spændende om det blive en ny hobby, for så håber jeg da at vi få nogle "smagsprøver" her på bloggen. Der bliver også noget mere tid til overs nu hvor kortmesterskabet næsten er overstået. Hold op, hvor er det et flot kort du har lavet til finalen. Så nu er det bare at vente på udfaldet.
God søndag aften.

Cecille sagde ...

Hvor er de skønne de kager. Glæder mig til at dine kager, hvis hobbyen fænger.

Jeg ville nu dårligt turde spise dem, når de er så fine, men det ville være fantastisk at kunne servere så fine kager :-)

Charlie sagde ...

Hej - WAUW - flotte kager - jo jeg vidste det godt - men jeg prøver at glemme det - for jeg arbejder kun 5 minutter fra butikken "Kagekompagniet". Jeg har lavet nogle kager (bla til min datters 30 års dag) og min datter laver en morsom påskekage hvert år som også ligger på min blog - men de her er HELT fantastiske.