onsdag den 11. november 2009

Finale bidrag til Kortmester 2009

Jeg valgte, at lave et julekort som finale bidraget. Det er hele vejen igennem lavet med Basic Grey "Eskimo Kisses" . Det er vist ikke den helt store hemmelighed, at jeg bare elsker den serie:0) Sådan ser kortet ud forfra.
Kortet foldet ud med 1. side, hvor jeg har lavet en lille "lomme" til en journaling i venstre side. Højre side er lavet med de dejlige nye ClearStamps fra HeroArt jeg købte til ScrapAmok.

Og sådan ser kortet ud når det er helt foldet ud. Den store tekst i midten var ligeledes med til mit HeroArt sæt. Blomster er fra Prima. Alle kanter er syet i hånden med helt tyndt hækle garn.
Kortet er lavet bestemt til min aller sødeste og dejligste venninde Ditte! Jeg vidste, at Ditte er ligeså vild med Eskimo Kisses som jeg selv og det er også dejligt det får en modtager der værdsætter arbejdet der har lagt i det. Det tager knap 7 timer at lave foruden opmåling og tilrettelæggelse, så jeg vil ikke love der bliver lavet så mange julekort af denne slags i år:0)
Jeg syntes den sidste opgave var den værste af dem allesammen og jeg tror det er fordi opgaven var fri. Det skulle ikke være et "normalt 15x15 kort, ikke en ide der ses hver dag osv. Men en ting er sikkert, jeg er klar igen til næste år, for det er en rigtig god måde at komme igang på og samtidig få lavet noget man ellers ikke får lavet. Og Charlotte har allerede sagt ja til en omgang KortMester 2010:0)
Og til sidst et STORT tillykke til Hellemor som er vinder af Kort Mester 2009 med det mest fantastiske kort (jeg sagde det jo da jeg så det Helle:0)
Nu vil jeg til køjs, så tilbage er der kun at sige 1000 tak for stemmerne alle de 7 uger det hele har varet og tak for besøget her idag og på gensyn snart igen!

13 kommentarer:

Tanja sagde ...

Hej Sofie...
WAUW WAUW hvor syntes jeg bare dit kort er KANON flot og sikke et arbejde...
Det er jo gennemført til fingerspidserne og hold da op en masse SKØNNE detaljer du har fået med... :o)
Jeg kan tænke mig at den frie opgave, var sværere end når der er en skabelon eller lign.
Jeg syntes helt klart at du skal være MEGET stolt af din delte andenplads - for der har uden tvivl været tæt løb mellem jer 3 finalefinalister... :o)
Scrapknuzz Tanja

Annette sagde ...

SUPER fantastisk kort du har lavet. Helt klart et flot finalebidrag. Trist du ikke vandt.

Lone sagde ...

Super lækkert og fantastisk kort, som fik min stemme ;-)

Karina sagde ...

Det er simpelthen så flot og gennemført. Stort tillykke med andenpladsen. Heldige Ditte som skal modtage det. Og ja dejligt at vide at modtageren værdsætter det.

Anne Bente sagde ...

total flot og gennemført kort, stort tillykke med at du kom i finalen, det i sig selv er flot.

Sanne sagde ...

Sikken et fantastisk kort du har lavet her Sofie. Det er virkelig kunst! Tænk at være din heldige veninde der modtager et så flot julekort!
Knus Sanne

Eva Dohn sagde ...

Flot du kom i finalen og et rigtig sødt og flot finalebidrag du fik lavet.

Kom så igang sagde ...

Hvor er bare så super flot det kort og så gemmenført det hele er.Jeg glæder mig til følge med i det du laver fremover.

Jette / ma11edina sagde ...

Du skal også have et stort TILLYKKE, det var fuldt fortjent at du var i finalen også. Har virkelig nydt alle dine kreationer til kortmester 2009. Det er bare så flot og sødt dit kort...total gennemført og smukt lavet...og ja, jeg tror gerne, at det tog tiiiimer at lave!! Og så er det lavet med hjertet også ;-), til en bestemt person...det er da skønt!

Hellemor sagde ...

Hej Sofie.
Det er virkeligt et fantastisk smukt kort du lavede til finalen. Når man "kender" dig kan man se at det er et rigtig Sofie-Kort med en super flot finish. Ditte er da bestemt den rette til at få og værdsætte et så flot stykke arbejde.

Sofie- ET KÆMPE KÆMPE tak for at du er så dejligt og hjælpsomt et menneske.

Mange knus og kram
Helle

Fru Larsen sagde ...

Kan godt forstå du er vild med det papir - det er bare fint!
Og sikken et dejligt kort - lige til at spise!
Men godt det ikke skal sælges, det ville blive dyrt med alle de timer ;)

Ditte sagde ...

Smiler over hele ansigtet, for hvor vil jeg glæde mig til at modtage julekort fra Solbakkevej i år ;o)
Fantastisk du kom i kortmesterfinalen, og vildt det blev en Hjørringpige der vandt. Forsat god weekend! KNUS!

Netti sagde ...

Du havde helt sikkert fortjent at være i finalen..og sikke et smukt bidrag du lavede. Virkelig gennemført..du må da også gerne sende det til mig..jeg værdsætter det skam også ;)