søndag den 8. november 2009

Pip, pip, pip...

Sikke en uge... Der har været arbejdet hårdt på finale bidrag til Kortmester 2009 og der har været mange forskellige kort på banen. Bl.a. dette fuglehus. Det er lavet dobbelt således det kan åbnes og skrives på indeni. Der blev ikke arbejdet videre på dette projekt, så her er resultatet.
Der er sprøjtet julesne på taget så det er lidt vinterligt. Papiret er fra Basic Grey og fuglene er nogle Charlotte Ravn engeng var sådan en engel at lave til mig:0) Taaak... Stemplet er fra Scrapmagasinet.no.


Idag har vi alle haft en super dejlig tur i skoven og hjem til svirger forældrene til vafler og æbleskiver bagefter, det var rigtigt hyggeligt:0) Igår havde vi fornøjelsen, at have besøg af Ditte, Torben, Jonatan og lille dejlige Linus. Så dejlig og hyggelig weekend på Solbakkevej! Her i ugen skal der bare scrappes;0)

Tak for besøget og fortsat god aften.

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Set er ellers også et flot bidrag. Det lyder som en hyggelig dag.

Hilde Larsen aka. Tindaloo sagde ...

kjempenydelig kort! og så fin ide å bruke et fuglehus som mal :)

Sanne sagde ...

Hvis du har "kasseret" dette smukke fuglehus som dit bidrag, så glæder jeg mig helt vildt til at se dit bidrag! Det her fuglehus er helt fantastisk Sofie. Sikken en fantasi - super super flot!
Knus Sanne

Helle Kjul sagde ...

Super flot fuglehus,er helt vild med det julesne .Knus Helle

Joan sagde ...

Wow siger jeg bare, fantastisk flot:)