tirsdag den 17. november 2009

Fedt fattige supper

Jeg er gået igang med at lave en opskrift bog med fedt fattige supper som min mor skal have i pakkekalender gave. Hun skal i år have pakkekalender med 24 gaver af sine børnebørn. Så nu må jeg igang... Albummet har jeg selv lavet engang for længe siden på min kæmpe Bind it all maskine. Den er så nu blevet pyntet med div. QK figurer. De store bogstaver er fra Gypsy.
Så blev det vores tur til at blive ramt af influenza. Micki mindstemand vågnede inat med høj feber og havde det dårligt og i morges havde han næsten 40 i feber. Så nu ligger han bare og har det dårligt... Det er ellers godtnok sjældent han er syg og jeg tror næsten ikke han har haft en sygedag pga. det.
Fortsat god onsdag og tak fordi du kiggede forbi;0)

8 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Uhh, god bedring med ham.

Tanja sagde ...

WAUW hvor er det en rigtig flot opskriftbog.... Det er en rigtig god ide´.... :o)
God bedring med mindstemanden... :o(
Scrapknuzz Tanja

Heidi sagde ...

flot bog og god ide :o) Hvor øv med bette manden rigtig god bedring med ham :o)

rikke sagde ...

Hej Sofie,
Nu tror jeg nok jeg blev oprettet ? så jeg kan skrive hvor glad jeg er for det flotte kort med fyrtårnet på, ved det kommer til at trække tårer og glæde *TAK* hvor er det bare en god ide med den opskriftsbog, og hvor er den flot. Kender jo din mor og ved at hun vil blive så glad for den pakkekalender *ss*. Rigtig god bedring til lillemanden i huset, sørg nu for at i andre får godt med c-vitamin og får vasket hænder ofte. mange varme tanker og hilsner fra Moster ;o)

Heidi Ann sagde ...

Super flot pyntet bog.. Men Sofie, rigtig suppe er da med fløde.. hihi Nej den er virkelig hyggeli.. God bedring med ham, håber i slipper fri...

Anonym sagde ...

Hej Sofie.
Idag virker min netforbindelse....så lige en hilsen. Træls med sønnen.Anton og jeg blev vaccineret i mandags og jeg håber vi slipper for alt formange bivirkninger.
Er du ved at være klar til Tornby?...bliv nu ikke syg. Knus Birgitte

Sanne sagde ...

Sikken god idé med sådan en opskriftssamling - en dejlig personlig gave!
God bedring med lillemand!
Knus Sanne

Helle Kjul sagde ...

Super flot opskriftbog...En man kan blive ved med at hive frem så flot er den...God bedring med bette manden