torsdag den 22. oktober 2009

En stak hurtig kort

De første kort er lavet med Birgittes Hello Kitty Die. (tak for lån Birgitte) Bliver man nogensinde for gammel til Kitty??
Så fik jeg lavet lidt julekort alle er meget ens, hurtige og lette at gå til. StampinUp! gør det let;0)


Jeg elsker den punch som laver de grønne grene, men den er ihvertfald ikke lavet af en som scrapper eller har prøvet at arbejde med den! Min hånd er totalt øm og rød bare af at lave dem jeg har brugt her, den er simpelthen næsten umulig at arbejde med.

Der har vist været lidt stille på bloggen i forhold til hvad der plejer at være, men tiden løber simpelthen fra mig. Der har været så meget med lukning af butikken og selvom det er helt slut er der stadig en hel masse papir til fagforening osv. endnu. Ellers går der meget tid med kortmester2009, men det kan meget let være slut nu, for det er imorgen der findes ud af hvem der går videre i finalen.
Sidste weekend i hytte og Legoland var helt fantastisk og det kom der en masse dejlige billeder ud af som jeg i en fart skal have fremkaldt, de er lige til at scrappe.
Fortsat god aften, rigtig god weekend og på gensyn;0)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Søde kittykort og julekort. Enkle ja, men super flotte. Jeg har også den punch og bander også over den. Skal næsten op og ligge på den for at få den til at fungere...
God weekend til dig.

Anne Thormose sagde ...

Skøn idé med det enkelte Kitty-kort. Jeg er sikker på, at det vil være et hit til en tøse-fødselsdag. Tror vist lige, at de skal liftes - ligesom de lækre julekort.
Dejligt at du får tid til lidt scrap, selvom du har travlt med lukning af butikken m.m.

Heidi Ann sagde ...

Super flotte kort Sofie... Vi krydsede lige hinanden igår hos Helle.. hihi Den Kitty die er bare så kær.. Ha' en god regnvejrsdag..
Lige vejr til scrap..

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare nogle skønne julekort. Super enkle og meget elegante.
Det er altså først den 2. november vi finder ud af hvem der går videre til finalen ;) Vi skal lige have overstået afstemningen for uge 6. Og en sommerhustur uden internet for mit vedkommende :)

Maj-Britt sagde ...

Dine jule-kort er bare sååå flot ... kitty-kortet skal jeg ikke vise min datter ;-)

... og de 2 StampinUp-punches er også mine absolut ynglinge ... dejligt at arbejde med :-)

Sanne sagde ...

Jeg synes aldrig man bliver for gammel til søde Kitty!
Flotte kort Sofie - du har været flittig :0)
Sanne

Helle Sahl sagde ...

Super skønne kort. Du har helt ret i det med den punch. Jeg har en ide om at jeg skal have manden til at punche nogle når han ikke længere lider over den finger han fik i klemme i byggeriet.

God weekend til dig

Hellemor sagde ...

Nej, Sofie man bliver aldrig for gammel til Hello Kitty. Var ikke klar over at de findes som die.

Dine julekort er rigtig søde og enkle. Det er også noget sødt papir.

Mange tak for din SØDE kommentar på bloggen. Måtte lige ind og læse reglerne for kortmesterskabet igen. Du må da heller ikke melde dig ud af kampen endnu.

Yes, Sofie nu er det kun en god uge til vi ses igen. Glæder mig.
Knus Helle

Joan sagde ...

Vildt skønne og enkle julekort :) Når jeg bruger punchen ligger jeg den på gulvet og træder på den med hælen, så ingen ømme hænder til mig..
Glæder mig til vi ses næste weekend:)

camilla sagde ...

Love love love hello kitty ;) Ha en rigtig go weekend

camilla