torsdag den 25. marts 2010

Kondien er så småt ved og vende tilbage...

Py ha, det er hårdt og være Capone. (syntes han selv) Siden der er kommet forår i luften og sneen efterhåndet er forduftet er Caponebegyndt og komme ud og gå igen og jeg kan godt mærke at hans kondi ikke er helt hvad den har været. Siden december hvor sneen og frosten gjorde sit indtog har han lavet både stort og småt næsten lige udenfor hoveddøren og prøvede man og gå en tur med ham, ja så satte han sig og der blev han siddende til man tog ham under armen. Men nu er han helt klar på en friak travetur igen og drengene nyder det! Men se selv hvor træt man bliver... Her putter Capone på sofaen med sin elskede bamse som efterhånden mangler alle lemmer undtagen kroppen. Men den bliver nænsomt lagt på plads i sin kurv når han er færdig med og lege med den. Jeg har aldrig haft en hund som selv rydder op igen, men det gør Capone, kødben, bold, bamser, godbidder, ja alt det kommer over i hans lille kurv:0)
Her er der et billede af det gamle fortet som ikke kommer op igen, for idag har jeg været ude og hente et helt nyt et som vi bestilte for en uge siden. Jeg glæder mig rigtig meget til og få sat det op på lørdag. Idag har jeg gået og pakket campingvogn og gjort klar til en hyggelig forårs sæson med afslapning med familien hygge med vennerne og indimellem lidt tid til scrap:0)


Tak fordi du kiggede forbi tak og fortsat god aften!

11 kommentarer:

Brit sagde ...

Kan Capone ikke komme og lære mine hunde at rydde op efter sig...?

Grete sagde ...

Lækker med et nyt fortelt, det ønsker jeg mig også, ikke fordi den gamle fejler noget, men fordi jeg gerne vil have en 3 meter, i stedet for den 2½ vi har.
Capone ser godt nok lidt træt ud...

Tanja sagde ...

Hvor er han da bare rigtig træt ham Capone... :o) Jeg kan se at han også er helt vild med dine muffinspuder - de er også rigtig skønne...
Det bliver da SÅ dejligt for jer med nyt fortelt og jeg håber det bliver en rigtig campingsæson i år... :o)
Scrapknuzz Tanja

Anne Thormose sagde ...

Mon ikke Capone kunne tænke sig at komme på ferie i det fynske? Bina kunne godt lære lidt oprydning - ja, og andre gode manér. ;o)

mette wad sagde ...

Nåå hvor sødt, og sikke dygtig han er... ja det er jo ikke kun capones kondi det er galt med, det er vist også vores andres :-) MIN i hvertfald:-)

Rigtig god weekend

Jane sagde ...

Lækkert God påske :O))

Hellemor sagde ...

Åh, hvor er Capone sød, når han ligger der på dine nye puder. Han er vist lidt forkælet.

Jeres nye fortelt ser godt ud. Så kan det varme forår godt komme for jeres skyld. I er klar.

God weekend.

Mette sagde ...

Rigtig god påske og hygge med campingvognen.
Scraphilsen
Mette

lovecountrychabbychicstyle sagde ...

heisann

innom for å ønske deg god helg og påske:)

klem fra Lillan

Netti sagde ...

Rigtig god campingferie til jer. Ja Capone ser godt nok noget træt ud. Felix er også blevet liiidt tyk her i vinter hvor han ikke kunne komme Så meget ud, men det skal vi nok få gået af ham igen.

lam sagde ...

Sikken en skøn vovse, den kunne min umulig hund godt lære noget af.