torsdag den 18. marts 2010

Styr på tingene!

I weekenden holder mine træstempler flyttedag, de skal nemlig flytte ind på mine nye hvide galleri hylder fra Ikea! Det bliver virkeligt skønt, for hver eneste gang jeg skal have fart på de bagerste, så vælter alle de forreste for de står i 4 og 5 lag lige nu. Så NU skal det være, de galleri hylder har lagt i kælderen siden jul nu...
Mht. bånd opbevaring, så har jeg fundet en låsning som man oven i købet bliver lidt glad af og kigge på også. (jeg gør ihvertfald) Det er alle sammen genbrugs løsning i form af gamle syltetøjs glas;0)

Også måtte jeg jo følge Annettes råd om bling i Netto. Jeg havde planlagt det hele ugen, at jeg skulle der forbi også glemte jeg det lige indtil jeg så Annettes blog idag og det var næsten for sent. Den ene Netto havde udsolgt og jeg købte de sidste pakker her i den anden Netto. Der var desværre ikke flere sorte. Øv...
Tak fordi du kiggede forbi hos mig idag;0)

6 kommentarer:

Randi sagde ...

Tenker det skal bli deilig å få "kontroll" på stemplene, jeg bruker også gamle syltetøyglass til mange av mine hobbyting, det fungerer kjempefint og ser jo også flott ut! :)
Klem

Anne Thormose sagde ...

Sikken en samling stempler - glæder mig til at se det, når du får dem fordelt på gallerihylderne.
Jeg har overvejet at samle nogle syltetøjsglas til mine blomster, og så opdele dem efter farver, men indtil nu er det kun blevet ved tanken. ;o)
Ups, og så skal jeg da vist lige en tur i Netto.....

Maria Krumbæk sagde ...

imponerende samling af stempler må jeg sige!! hvor mange gallerihylder skal du mon bruge?! Jeg har også mit bånd opbevaret i glas, det er flot og praktisk! god dag!

Grete sagde ...

Det er da en imponerende samling stempler, (kan godt være jeg lige skal vise min mand den :-) ), synes egentlig at jeg efter hånden havde fået samlet en pæn lille samling, men nu ser den meget lille ud :-D .
rigtig god idé med de syltetøjs glas, bånd er mit store dilemma.
Havde egentlig bestemt mig for at være hjemme hele dagen, men det ser da ud til at jeg lige skal køre en tur i netto.

Kit sagde ...

Hold da op hvor har du mange stempler ... men kender heller ikke mange som dig der er så god til at bruge dem :o)
Har også selv lige været en tur forbi Netto på vej på arbejde.
Hvor er det skægt med dine syltetøjsglas .. har længe ville give dig tippet. For et stykke tid siden efterlyste du opbevaringsglas der var ens ... jeg ville så som sagt give dig tippet med glasne også pynte dem på låget med papir, bånd og blomst. Jeg har lavet et for en månedstid siden ... syntes de bliver meget søde og kan nemt varieres ... :o)

Dorthe sagde ...

Vildt imponerende samlig af stempler!!!
Fed idé med at putte båndene i glas, det tror jeg lige at jeg kopier - tak ;-)