lørdag den 6. marts 2010

Dagen derpå

Dagen efter en rigtig hyggelig dag i Ejsing. Første billede er et billede af min plads. Rodet?? Næejjjj. Det er godtnok ikke meget der bliver scrappet trods det man egentlig er der hele dagen fra kl. 10:00 - 19:00, men der bliver snakket, shoppet og hygget i stor stil:0)


Heidi og Line:0) Og så skal der lige lægges mærke til havd det er, at Heidi sidder med der! Griner:0)

Mette som fik os sikkert derned og hjem igen og min "nabo" hele dagen.

Vi var så mange Nordjydere, at vi fyldte et helt bord med undtagelse af de 2 sidste endepladser. Det var rigtig hyggeligt vi var så heldige at kunne sidde sammen allesammen.

På vejen hjem var vi i Skive og få en gang aftensmad inden turen gik til Hjørring. Jeg kunne huske et bestemt sted hvor Steen og jeg var sidste år vi var afsted, det var rigtig godt og det lykkedes os at finde det;0) MEGA burger! Det skulle egentlig "bare" være en cheese burger, men den var kæmpe stor og med snittet hvidkål og noget rigtig godt dressing:0)

Hyggelig afslutning på en hyggelig dag. Jeg tror det var godt vi var i byen og ikke kendte nogen derinde:0)


Idag skal jeg have pakket ud og have et lille overblik over dagens indkøb. 1000 tak for en dejlig dag, både til alle jeg sad og kørte sammen med, men så sandelig også til Sabina for et super arrangement (vi vender HELT sikkert tilbage igen) og også til alle butikkerne som gjorde meget ud af at forkæle os allesammen!
Tak for besøget og på gensyn

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Selv tak for super dag - er ikke helt kommet mig over den mega burger uhmmm ... det må vi gentage til næste år - hvis ikk de nægter os adgang ha ha ha

Jeg glæder mig også til at få pakket ud og se hvad der entlig gemmer sig ;o)

Marie sagde ...

Scrappetreff er alltid så hyggelig :-) det er ikke viktig hvor masse man produserer, men hvor inspirert man blir og hvor hyggelig man har hatt det!

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt at se dig igen, Sofie! Jep, det var en super dejlig dag, Sabina har igen-igen stablet et kanon arrangement på benene... det´ en ommer :D

Karina sagde ...

Det ser/lyder rigtig hyggeligt. Må vi se Hvad du har købt? ; )
God søndag.

LaChris sagde ...

Ajjjj hvor ser det ud til, at I har hygget til den helt store guldmedalje...jeg må vist se at få mig bevæget derover ad på et tidspukt!!

Helle Sahl sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg er da virkelig gået glip af noget. Sikke du fik shoppet amok.

Netti sagde ...

Skønt lige at hilse på dig igen :) ..også selv om du glemte at ryge med mig hele dagen næsten haha.
Ja du suste godt nok noget frem og tilbage hele dagen så jeg er sikker på at du fik shoppet igennem :)
Godt i fandt grillbaren igen.