søndag den 21. februar 2010

Et par Donut og en blogcandy vinder!

Først kommer resterne af det jeg sad og hyggede mig med igår aftes i kælderen, det blev til disse par kort også har jeg en stak farvelagte Donut og kaffe til en anden god gang:0) Jeg stemplede matchende kuverter til de 2 kort:0) Stemplerne er nogle af dem jeg købte hos Kreative fornemmelser sidst de var i Asdal.
Kortene er scrapliftet af Kataloget fra HeroArt og stemplerne er farvelagt med Distressing ink.

Papiret er fra reste kassen og ellers er der brugt Spelbinders Labels One på lyserødt karton.

Også til Blogcandy trækningen! Hold da op, hvor er der mange der har deltaget her hvor er det dejligt så mange har haft lyst og være med. Jeg ville ønske jeg kunne sende en lille ting ud til jer allesammen, men med den hast det har herinde på bloggen nærmer det sig snart 100.000 så laver jeg en lækker blogcandy igen;0) Det var meningen drengene skulle trække en vinder, det elsker de og få lov til, men de er ikke hjemme nogen af dem, så denne gang bliver det mig selv...
Og vinderen er...
.....
.....
.....
Elly fra My everyday things
Så det ser ud til der skal en hyggelig scrap pakke med mange timers hygge til Holland. Hvis du sender mig din adresse, så skal jeg få den afsted når det er muligt, at komme på posthuset.
Jeg har en kuvert liggende med lidt til kort til Mette også og en lille pakke til Susi fra Indretning med farver, men det er totalt umuligt for os og få vores bil ud, så det bliver en dag hvor jeg snupper posthuset på gå ben.
Igen 1000 tak for alle som har deltaget og 1000 tak for de søde dejlige kommentarer her hos mig, det sætter jeg stor pris på, det varmer så meget. Jeg vil prøve og komme rundt på jeres blogge snart, for der er så mange nye jeg endnu aldrig har besøgt.
Steen er ude og skovle sne, det er næsten et heldags arbejde som det ser ud lige nu og det sner stadig, jeg tror ikke det vil være muligt for ham og komme på arbejde imorgen, men nu må vi se.
Jeg ttot jeg smutter i kælderen igen en tur når jeg har klaret dagens pligter. Tak for besøget og jeres dejlige kommentarer, tillykke til Elly og på gensyn imorgen!

10 kommentarer:

Heidi sagde ...

Lækker lækker kort, jeg har også fået købt dette lækker stempelsæt men har slet ikke fået det brugt endnu hmm .. måske jeg lige lifter ;o)

Elly sagde ...

Hi Sofie! I already mailed you, but I also wanna thank you on your blog for this great give away I won!!! I'm sóóó thrilled!
I understand there's lots of snow at your place. Don't hurry, I'm not in a rush!
Now I'm gonna enjoy your lovely cupcake post! Have a nice sunday and thanks again!!!!
Hugs Elly

Elly sagde ...

Did I say cupcakes? Oh silly me, I mean donuts!!!!

ROSA sagde ...

complimenti alla vincitrice... ;-)

Jane sagde ...

Hejsa Sofie rigtig lækre kort du har fået ud af det donut stempel. Jeg fortryder da lidt at jeg ikke købte det i Asdal, men kunne ikke se noget i det. Det KAN jeg nu :O)
Fortsat god dag til dig og din familie KNUS

Helle Sahl sagde ...

Så fine kort. Jeg sad lige og tænkte om jeg ikke også har de stempler, men kan se Heidi har skrevet det er hende :o)

Jette / ma11edina sagde ...

... og de er bare så lækre, dine donuts kort!. Ja, jeg var også nødt til at købe HA kataloget, masser af inspiration er der i bladet, og så kan man jo lige se hvad man "mangler" hihi...
Håber snart i slipper for mere sne, har godt nok tænkt på jer piger nordpå!!'
Ha´en rigtig dejlig uge.

Mette sagde ...

Endnu engang rigtig søde kort du har lavet. Jeg tror, jeg må kaste mig ud i at lave nogle kort igen. Det er så lang tid siden... her er der masser af inspiration at hente.

Det er da vildt med alt den sne i har fået i nordjylland...., godt det ikke er her :-)

Ha´ en god uge.
Mette

Sarah sagde ...

Hvor er de bare lækre de kort. Super fine farver - lige til at blive i godt humør af.

Beate sagde ...

wow! her var det mye fint!
har nettopp tatt opp scrappingen igjen (i dag faktisk...etter over ett år scrappetørke...)

takk for inspirasjon

klem beate