onsdag den 24. februar 2010

Tæppe opdatering

Det går langsomt, men fremad... Jeg har så mange andre ting jeg også har gang i hele tiden, så derfor skrider arbejdet kun langsomt fremad. Det er også helt ok, for det er rart og heve noget og vende tilbage til og hive frem mens man engang imellem ser tv.
Drengene er lige blevet hentet af Bedste Ena for at holde vinterferie dernede til imorgen og i aften skal Steen med en kammerat til Mick Øgendahl, så jeg er alene hjemme. Det betyder scrap tror jeg:0)
Nu er der ikke lang tid til Ejsing faktisk 1½ uge og det glæder jeg mig rigtig meget til. Denne gang er der rigtig mange her fra det Nordjydske der drager afsted, det bliver rigtig hyggeligt´og jeg glæder mig rigtig meget! Det er første gang jeg tager afsted uden butikken og det bliver dejligt bare at kunne slappe af og være kreativ (og måske shoppe lidt:0)

Tak for besøget, jeres søde kommentarer og på gensyn;0)

5 kommentarer:

Grete sagde ...

Det er da bare for SKØNT det tæppe, ja det er et stort projekt, men hyggeligt arbejde, og det må godt tage lang tid at lave.
Ønsker dig en dejlig dag!!!

lovecountrychabbychicstyle sagde ...

oii så nydelig dette blir!! skikkelig greengate farger:)) Fargene var så fine og sommerlige!!

Kos deg med dette på kveldene, det er koselig.

Klem fra Lillan

Anne Thormose sagde ...

Hold da op, hvor det bare bliver lækkert. Tager du imod bestillinger?!

Jane sagde ...

Hejsa Sofie Jeg er syg med dit tæppe. Det er nogen lange omgange så forstår godt det tager sin tid, men du skal nok få det færdigt. Ha´det godt

Charlotte Ravn sagde ...

Altså Sofie, jeg tror du har hjervasket mig til, at være vild med den farvesammensætning! ;) Jeg er i alt fald blevet inspireret til at hækle et tæppe i samme farveskala, bare med med oldemorfirkanter (eller hvad de nu hedder?)....for hvis jeg nu bliver træt af det, så kan de jo bruges til en pude hihi.