torsdag den 25. februar 2010

Legetøj fra barndommen

Jeg syntes lige i skulle se min lille lyserøde Barbapapa jeg har gemt helt fra da jeg var lille. Den står på min bogreol og vinker til mig hver dag:0) Han har godtnok fået et par skrammer i årenes løb, men ellers holder han sig vist meget godt...
Ferien er så småt ved og være brugt nu, men imorgen er der hygge mener drengene. Sidste dag i ferien, fredag og X-Faktor, så de har bestilt Mexikanske pandekager og til dem elsker jeg advokado mos. Se lige på dem... En vildt underlig frugt??? ´Hård skal i mørk farve med masser af rynker:0)

Igår kom posten med en kæmpe kasse negle produkter, så idag gik jeg igang. Det var egentlig lettere end jeg troede, jeg havde frygtet min højre hånd:0) Det tog længere tid, men med lidt god tålmodighed blev resultatet faktisk ok til det er første gang.
Det var alt for idag fortsat god torsdag aften!

4 kommentarer:

Gro aka emrille sagde ...

Åh! For en søt Barbapappa:)
Lurer på om jeg også hadde en slik da jeg var lita - tror jeg må på skattejakt hos mamma og pappa nå:)
Og så utrolig lekre negler da! Har du virkelig gjort det sjøl???

Elly sagde ...

Barbapapa was a hit in the Netherlands too when I was a little girl. Tomorrow also our last day of the vacation, let's enjoy that last day of total relaxation!
And thanks for your mail, you'll hear from me when it has arrived! No snow here!

LaChris sagde ...

...så nu kan du rigtig rubbe neglene!!! Åh ja, Barbapappa..nu er det jo total retro trendy med de skønne figurer igen...ærgeligt at mine unger er for gamle til det :O)

Hellemor sagde ...

Tænk at stadig har den lille fætter.-Sjovt.

Du er ret skrap til at lave negle og så på højre hånd også. Nu kan du roligt gå weekend i møde og du er da Så klar til at se x-faktor.

God weekend.