søndag den 2. august 2009

Fødselsdags weekend overstået

Et kig i mit køkken fra i morges da der var gang i bageriet... Jeg håber der er nogen der roder ligeså meget som mig når de bager 4 plader boller og franskbrød:0)
Py ha... Og her så det vist ikke engang værst ud!

Ja, det er menuen fra igår og det var IKKE coulotte steg som det ellers ALTID er om lørdagen. (måske fordi det var det vi fik fredag. Hm...) Ihvertfald fik vi roastbeef med gemüse og det var nu heller ikke værst.
Drengene fik BBQ vinger og kogte majs, det er en af deres livretter. Det var så den weekend, men som tiden den går, så varer det ikke længe inden der kommer en ny en af slagsen.

Tak fordi du kiggede forbi mig og på gensyn;0)

3 kommentarer:

Lone sagde ...

Ja jeg roder ligeså meget når jeg bager ;-) ;-) Dit køkken ligner da osse mit, samme låger, samme greb, og samme marmor? fliser på væggen....er det Invita ;-) ;-) Lyder da til I har haft en dejlig weekend med go mad ;-)

Anne Thormose sagde ...

Jeps, sådan ser det også ud, når jeg er i gang i køkkenet. Og for det ikke skal være løgn - så ligner lågerne i dit køkken præcis dem, som vi har stående i papkasser i stuen til vores nye køkken. Jeg gætter på IKEA? ;o) Vi er vist et par scrappere, der deler mere end smagen for papir. ;o)

Anne sagde ...

Mit køkken ser også sådan ud... Men jeg har dog ikke samme låger, greb og bordplader som "I andre" :-)

Lækker menu, blev helt sulten ;-)