lørdag den 8. august 2009

Farvelægning med Distressing ink.

Der er efterhånden rigtig mange af de "scrappe" piger fra kælderen som er gået igang med Distressing ink, men har svært ved hvilke farver der bruges til hvad og hvilke der kan blandes. Jeg har lavet et par muffing med stempler fra StampinUp! med en farve forklaring.
Til den brune bund har jeg først blandet Antique linen og en lille smule Dired Marigoldog malet hele bunden med det, dog med en udtoning så der kommer lidt high light. Derefter har jeg brugt Vintage langs yderkanter og let mod midten. Selve kagen er ene og alene Broken China. Lyset er først Shabby Shutters og derefter Peeld Green, selve flammen er malet med Schattered straw.

Her er brugt nøjagtig de samme farver med undtagelse af kagen som er en blanding af Tattered Rose og Aged Mahogny. De har begge fået skygger hele vejen rundt med Broken China.
Til sidst har jeg farvet krymmel med Copic Glimmer penne og derefter brugt en anelse af Ranger Glitter glue.

På toppen af kagen:0) har jeg brugt det dejlige runde stempel fra StampinUp! som iøvrigt følger med i fødselsdags stempel pakken...

Jeg bruger altid vandpensel når jeg maler med Distressing ink, men det mest vigtige for at få et ordenligt resultat er virkelig papiret. Jeg bruger gummibelagt akvarel papir som er ret tykt, og man kan virkelig mærke STOR forskel på papiret! Det er derimod kun egnet til Distressing og absolut ikke til f.eks. Copic. Det er endnu ikke lagt i webshoppen, men hvis nogen alligevel er intersseret, kan man bare kontakte mig, så finder vi ud af det alligevel;0)
Fortsat rigtig god weekend!

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super flot farvelagt. Får helt lyst til at finde sagerne frem.

Hellemor sagde ...

Sofie, du er altså skrap til at farvelægge. Du får det til at lyde så nemt, men det er det ikke.

Håber at drengene fik bid på deres fisketur.

God weekend.

Elly sagde ...

These cupcake cards are lovely! Nice coloring with the distress ink. Have a nice and creative week!
Greeting, Elly

lam sagde ...

tak for en meget fin how to og sikken nole fine stempler

Heidi sagde ...

bliver jo helt fristet til at gå igang med dis. ;o)

Elskerrrrrrrrrrrr det stempel og alt der er med i samme pakke, fedt der er så mange ting med syntes jeg ;o)