fredag den 21. august 2009

Tusind tak for igår!

Det var en vidunderlig dejlig dag hele dagen igår, jeg havde købt 2 kagemænd for at være sikker på der var nok til alle også dem der kom efter arbejde:0)
Jeg tror vist kælder kunderne kender mig for godt:0) Laila og Hanne kom med de mest fantastiske hjemmebagte muffins og dertil hørende muffins bog...

Micki gik straks igang med den dejlige grønne og jeg skynte mig og tage et billede af det dejlige smørcreme.

Søde Frida var også me dog alt imens Helle og jeg havde travlt med at se på scrap og snakke slog frida lejr på gulvet i fred og ro med sin kagemand. Bemærk lige kjole og serviet man skulle næsten tro det var planlagt.

En lækker gave og et vidunderligt scrappet kort fra Hellemor! GreenGate salt & Peber sæt i Grøn! MuMs...

Og nu til en blomst jeg aldrig noensinde har set før. Den kom sammen med dette smukke kort fra Heidi (ha, ha... Kom til at læse teksten til bill. på kort. For godt!) Den er jeg meget glad for!

Hjemmelavet solbær marmelade og slynget honning fra Jane, rent guf! Og lidt til sidebenene fra Birgitte, det passer vist til en dejlig scrappe aften. (flere siger Birgitte, for man må ikke spise så meget på en gang)

Smukke lyng og kål plante fra Helle, det var lige hvad det trængte i kummerne udenfor. Tusind tak Helle!

Og fra Ditte en kæmpe plante som jo passer perfekt i farverne sammen med lyng i kummerne. Jeg glæder mig til at få det hele sat sammen, hvor bliver det flot udenfor butikken nu!
Også vil jeg gerne sige tusind, tusind tak for alle gaver, alle der kiggede forbi igår, alle der skrev sms, mail, besøgte blog og ringede. Det værdsætter jeg RIGTIG MEGET, der var godtnok et par gange man næsten blev rørt til tårer igår af kort og de flotte ord!
- Det er de dejlige, fantastiske og søde damer/piger som gør at jeg glæder mig hver evig eneste gang jeg går i kælderen, låser døren op og åbner butikken. Jeg elsker hver dag og det er så meget mere end "kunder", det er blevet til hundredevis af venskaber i stedet. Så Det er bestemt mig der takker!
Nu vil jeg springe ned og åbne op til en dejlig lørdag, tak for besøget og fortsat dejlig weekend;0)

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

LÆKKER gaver du fik og ja beklager mit MEGET hurtige besøg, men lækkert jeg ser alle de flotte sager du fik og ja der er jo også en grund til vi alle kom på fødselsdag visit igår, jo altid en fornøjelse at komme i kælderen ;o)

Rigtig god lørdag knus

mette wad sagde ...

He Sofie... tillykke med butikkens fødselsdag, skønt at høre det var en dejlig dag, rigtig ked af at jeg ikke kunne komme op og fejre dagen med dig.... og uhmmmm hvor ser kagerne lækre ud :-)
Knus Mette

BellaMio sagde ...

Sikke en dag.., og sikke nogle dejlige gaver!! Jeg kan forresten ikke finde adressen på den blog (af en herre :)))),som vi snakkede om??? Hvis du kommer efter den, så skriv lige!! Fortsat god søndag!!

lam sagde ...

Et STORT forsinket TILLYKKE

Mona sagde ...

Hej Sofie.

Så du er " Fru. Hansen" Jeg har hørt så meget om dig, kun godt - det lover jeg. Så det er da bare super at få så sød en besked fra dig. Tak for de fine ord!!

Du er hermed også føret til min liste ;-)

Tillykke med dagen - kagerne ser godt nok lækre ud!! Og sikke dejlig butik - jeg håber jeg er på de kanter en gang - så kigger jeg helt sikkert forbi!

God uge til dig!

Mona

Maj-Britt sagde ...

Tillykke tillykke tilykke !!!

Dejlige gaver Du fik ... og de der cupcakes ... jummy ... hvorfor bor Du såååå langt væk????