lørdag den 1. august 2009

GreenGate sengetæppe og puder og totalt stempel kaos

-Jeg har altid gerne ville have et af de dejlige tæpper fra Greenate, men har hver gang lavet en priotering og syntes jeg havde mest brug for stellet først. Men igår da jeg var på besøg i den dejlige butik i Ålborg havde de både puder og tæppe på tilbud! Jeg købte først den lyseblå pude til tæppet, men den anden VILLE altså også med mig hjem... Sikke et fantastisk tæppe og det er så dejligt langt. Når man ellers køber et af den slags tæpper er det egentlig ikke langt nok til at bruge som senge tæppe, de er altid for korte.
Jeg har et stort problem med urtepotter, der er aldrig nogen jeg syntes om og som passer hjemme hos mig. De er altid sorte eller hvide og hvad hjælper det når jeg vil have FARVER? Men så er det jo heldigt jeg kan li`det som andre ikke kan, for så er de oveni købet billige:0) Jeg købte 4 stk. af dem her til 10,- stk...

Af alle de GreenGate dåser jeg har, er det nok dette sæt jeg er allermest glad for!

Nu mangler jeg så bare jeg skal hjem til Ditte og have nummeret på den fantastiske blå maling hun har, for jeg vil nemlig have malet en eller to vægge i stuen i den farve. Den ligner meget farven på de blå starinlys foran spejlet.

Vakre hjem... Jeg glæder ig altid til hver 2. måned når det udkommer, næsten ligeså meget som til et scrap blad! Herlige blade med masser af inspirration;0)

Også til et af mine hænge partier... ca 200 magnolia / Hängler stempler er flyttet ind i denne papkasse. Mit første system som tog, ja guderne må vide hvor længedet tog at lave, virker overhovedet ikke! Efter ca 1½ år er EZ mounten DØD. Så nu skal jeg have fundet et nyt system som jeg er 100% sikker på virker før jeg gør noget som helst andet.
Det er ikke et problem ed Rachelle Anne Miller, GreetingFarm osv. for dem har jeg stadig i pakkerne, men dem her er alle udpakkede og der er så eget kaos og næsten umuligt at finde et bestemt stempel i øjeblikket, at gode ideer modtages med kyshånd;0)
Så skal jeg til at gøre klar til imorgen, hvor vi får hele huset fuld af gæster. Fortsat rigtig god weekend allesammen og på gensyn;o)

6 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Uh, Sofie. Tillykke med dine nye anskaffelser. Puderne og tæppet er i noget super flot stof.

Kan I have en god fødselsdag i morgen.

madamtridse sagde ...

Ih hvor er det nogle lækre puder og tæppe du har fået købt til huset. Vild med Greengate men det er bare lidt dyre. Plejer også at holde øje når "min" lille butik har tilbud.:)
Skøn blå farve dine stager og lys har. Jeg kan godt forstå at du også gerne vil ha' den på væggen.:)
Du må forsat ha' en rigtig god weekend.:)

lam sagde ...

Skønne ting du har anskaffet dig. jeg kan desværre ikke hjælpe dig med stemplerne ...måske sætte dem i tomme cd kassetter og så i æsker fra Ikea

Anonym sagde ...

Jeg elsker at kikke ind på din blog for at se hvilken green gate ting du nu har købt:) Det er en super sød stil, jeg ville bare aldrig kunne overskue at holde stilen rent, så jeg tør ikke starte:)

Karina sagde ...

Lækre nye ting, du har anskaffet dig.
Sikke et mareridt med 200 stempler med ezmount, der ikke virker!! Jeg har desværre ikke noget forslag til det.. Så snart jeg hørte om problemet, satte jeg alle mine stempler på pvc frie cd lommer. Og nu krydser jeg fingre for, at det var den rigtige løsning. Resten er kommet i Tim Holtz bindere..

Helle Sahl sagde ...

Gang i den hos jer. Tillykke med fødselsdagsbarnet, selv om jeg har set dig siden. Håber han havde en dejlig dag.

Så fik du dine ting alligevel. Ser dejligt ud.