mandag den 8. marts 2010

God påske!

God påske er lidt tidligt endnu, men jeg havde rigtig meget lyst til og lave lidt med dejlige lyse påske farver. De små søde kaniner, påskeægget og teksten er HeroArt clearstamps. Borden er lavet med punch fra MS også er der brugt hvid gele pen rundt i kanten.
Kaninerne er farvet med Memento penne og sat fast med 3D puder.


Nu vil jeg fordybe mig i junglen af rejse selskaber på nettet og se om jeg kan finde vores årlige tur til Bulgarien et sted. Py ha... Det ville ikke være dårligt og skulle afsted NU!

Fortsat dejlig aften;0)

7 kommentarer:

pia overgaard sagde ...

Hej Sofie, Tak for sidst. Ih, hvor jeg elsker de små bunnies fra det sæt! Sikke søde kort du har lavet! Det er ikke spor for tidligt at tænke på påske kort...

God fornøjelse med fordybelse i rejsekatalogerne!

Heidi sagde ...

Lækker lækker kort - den punch står øverst hos mig ;o)

Emil og jeg skal til Tyrkiet i år ...... glæder os og syntes bare alt alt for længe til vi skal a sted men hvad pludselig er det den 10 juni ;o)

Hellemor sagde ...

Åhh, Sofie hvor er det et sødt kort. Sjovt - jeg har haft det sæt i lang tid men har ikke rigtig brugt det. Dejligt at blive inspireret.

Så lige på Joan´s blok at du ikke er vild med clings. Øv, jeg synes eller at de er dejlige. Synes at det fungerer ok på akrylblokken bare man trykker dem godt fast. Dejligt at man kan se hvor stemplet bliver placeret på papiret. Godt at der er noget for enhver smag.

Knus

Joan sagde ...

Sikke et sødt kort, de kaniner er da bare nuttede :)

Karina sagde ...

Rigtig sødt påskekort.

Mette sagde ...

Hvor er det bare et sødt kort. De kaniner er bare for nuttede. Wauv kan jeg vist bare sige.

Hav sagde ...

rigtig søde påskekort..
slet ikke for tidligt - det kan hurtigt blive 1. april..

Hav