mandag den 8. marts 2010

Kort med clear embossing

Her kommer et lille kort med clear embossing. På blomsterne (alle de ikke embossede områder) er der brugt Distressing ink Tattered rose, der er mattet på lyserød karton ellers er der brugt snor og en knap.
Stilen er ikke så meget mig, men jeg syntes det så så spændende ud med et negativ stempel og fik lyst og prøve. Jeg fandt dog ud af, at Clings stempler slet ikke er mig! De sidder ikke særligt godt fast på bloggen selv om de bliver trykket godt fast. Jeg kan forstå, at nogen har samme problem, men for andre fungerer det fint, så jeg ved ikke hvad jeg har gjort forkert? Ihvertfald har jeg solgt det videre, for mig skal det bare virke ellers kommer det ikke i brug.
Jeg kan mærke en forkøelse komme snigende... Det er ikke liiige hvad der er brug for, men jeg er dog taknemmelig for, at det ikke er sidste uge på denne tid nu det skal være for så var det måske gået ud over Ejsing:0)

Tak for besøget og fortsat god tirsdag.

9 kommentarer:

Kristin sagde ...

Så flott og nydelig kort! Lekre farger!

Sanne sagde ...

Det er nu rigtig ærgeligt at du har solgt det videre, med sådan et flot resultat Sofie. Et tip til cling stemplerne...... sæt dem fast på akrulblokken og lad dem ligge med sværtesiden opad. Læg dit arbejde ovenpå stemplet og gnid på bagsiden af papiret hen over stemplet. Det giver et super flot tryk og så ryger det ingen steder ;0)
Knus Sanne

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, jeg synes det er total lækkert og flot lavet! Jeg har også selv købt dette stempel og er helt vild med stilen, sjovt som vi har det forskelligt med de forskellige ting! Som Sanne skriver, så stempler jeg også "omvendt" nogle gange, det kan godt føles lidt nemmere.
Håber du overhaler forkølelsen så du slipper.
Knus

Sofie sagde ...

Jeg syntes det er ærgeligt der er lavet et produkt som ikke virker som det "skal". havde det været et clear stamps eller et træ klods stempel havde det jo bare virketuden man skal vende osv.:0)

Heidi sagde ...

Ejj det er bare SÅ flot det kort og lige mig - skal også ha prøvet samme metode :o) Hvor øv med døjen, har ikk selv haft nogen problemer
Håber forkølelsen bliver på lavt blus

Grete sagde ...

Nøøøjjj.... hvor er det bare smukt.

Heidi Ann sagde ...

Jeg syntes også dit kort er blevet super flot.. Jeg har slet ikke problemer med mine cling stamps, de virker fint, og smutter ingen steder.... Syntes egentlig det er fint HA også laver cling stamps, så kan man holde prisen nede, til fordel for nogle af os andre... hihi
Ha' en god dag.. Håber forkølelsen bliver væk, prøv at drikke biostrath dråber, det er min overbevisning at de hjælper på imunforsvaret..

mette wad sagde ...

Jeg synes det er super flot dit kort, dejlig lyserød farve.
Jeg synes ikke jeg har haft problemer med mine endnu, håber da heller ikke det sker...

Karina sagde ...

Det er et flot kort du har lavet. Den teknik skal jeg også have prøvet af ; )