søndag den 14. marts 2010

Et par hurtige Magnolia kort

Selv om der ikke er nogen kort med farvelægning der er "hurtige" er disse par kort dog alligevel rimelig hurtige at lave. Det tager en lille times tid pr. motiv og farvelægge, men til gengæld er selve kortene lavet enkle og simple. Jeg har lavet 3 kort med hvert motiv i forskellige farver.
De er begge farvelagt med Distressing Ink og jeg har kun brugt de nye farver med undtagelse af hår og hud farverne. Hvor er det dejlige farver de nye og lige de farver der før har manglet;0)

Stempel motivet og teksten er sat fast med 3D puder. Stjernerne er lavet med en punch og teksterne er lavet på computer.

Jeg har så tit gerne ville farvelægge med lyserød eller gammel rosa og det kan nu lade sig gøre med de nye farver og jeg kan rigtig godt lide denne her farve som først er lavet med en lyserød og derefter gammel rosa:0)

Ellers arbejdes der i øjeblikket på den første DT opgave som kom med posten i fredags, hvor er det spændende og en dejlig udfordring med noget andre har valgt for en! Det var alt for idag og nu skal vi vist allesammen ud og nyde det dejlige solskins vejr der er idag. Det er helt forårs agtigt, hvis man ser bort fra alt det sne som stadig ligger beskidt i dynger over det hele. Mine hænge pile i potter har fået knupper, så det går den rigtige vej og jeg tror, at der alligevel er en lille smule håb om at campingvognen alligevel kommer ned på pladsen sidst i marts;0)
Tak fordi du kiggede forbi hos mig og fortsat dejlig solskins søndag.

6 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Det var da et par lækre konfi-kort!! Du er altså en knag til at farvelægge, det ser så proff ud :D!!
Her står den på rekreation efter convention...nåh ja, skal nok pakke lidt ud også.
Rigtig god søndag
Knus

mette wad sagde ...

Hvor er de bare flotte begge kort, men er nu mest vild med pigekortet, måske fordi det er lyserødt :-) og så er hun da sød med den kjole.

Knerten sagde ...

Så søte kort; og fargeleggingen din er jo nydelig ! De er såå flotte de nye distressfargene, jeg er helt enig !

Karina sagde ...

Rigtig søde kort med en superflot farvelægning.

Hellemor sagde ...

Hvor er du altså en mester i farvelægning. Hvor ser det godt ud. Begge kort er flotte og enkle, så farvelægningen rigtig kommer til sin ret.

petrified in pink (Petra) sagde ...

Hej Sofie,

Vilka supersöta kort du gör!

Tack för ditt besök hos mig.

Min shop är tillfälligt stängd för vårrensning under de kommande två veckorna. Adressen dit är http://www.petrifiedinpink.se/ och där kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev där du bland annat får information om när den öppnar igen. Välkommen tillbaka inom kort!