tirsdag den 5. januar 2010

Hvad mere kan der komme?

I søndags fik vi os en ordentlig forskrækkelse herhjemme. Capone faldt om med et MEGET volsomt epilepsi anfald! Py ha. jeg var helt ude af den og havde slet ikke epilepsi i tankerne, derimod var jeg helt sikker på, at vi havde mistet ham. Jeg fik dog fat i en utrolig sød dyrlæge og det var rigtig beroligende, at have hende i røret imens det hele stod på. Bagefter var han utrolig træt og sov det meste af eftermiddagen.
Igår tog vi til dyrlægen som undersøgte ham over det hele og han fik taget blodprøve som vi venter svar på på torsdag. Under undersøgelsen af hans eneste øje, fik vi endnu en lidt kedelig nyhed. Capone har begyndende stær på hans ENESTE øje...
Nu kan der vist ikke ske mere, han har vist taget mere end rigeligt. Vi er alle rigtig kede af det herhjemme, for vi har fundet den dejligste hund jeg tror findes. Ihvertfald tror jeg ikke der findes mange som passer så godt i vores familie som Capone gør det. Jeg har aldrig nogensinde mødt nogen hund hverken stor eller lille med så megen personlighed som ham. Udover det er han noget af det nemmeste, bare han er i nærheden af os. Der behøves ingen snor eller indhegning om huset. Selv om der går hunde forbi på fortovet, kunne han aldrig drømme om, at gå derud. En ting er helt sikkert, Capone har åbnet vores øjne for den nok mest hengivne og dejligste hunderace der findes. "En gang mopse ejer, ALTID mopse ejer":0)
Nu er det kun at håbe på, at der går rigtig længe inden næate anfald. Holder han sig under 2 anfald om året og under 5 min. af varighed skal han ikke have medicin. Også er det bare med og krydse fingre og tæer for, at hans stær ikke bliver værrere de næste mange år. Han er jo lidt afhængig af sit øje...

Hvis ikke vi var klar over hvor glad vi var for Capone, så skal jeg så sandelig love for, at vi fandt ud af det i søndags! Vi håber og beder til, at vi får mange dejlige år med Capone endnu.

Tak for besøget og fortsat god dag i snevejret. Pas godt på på vejene derude!

13 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Sikke en forskrækkelse. Håber at det var en engangsforestilling, og at både hund og familie har det godt igen.
Ja, man bliver nok altid mere glad for sine kæledyr, end man forestiller sig inden de flytter ind.

Heidi sagde ...

Sikke en grim omgang OG ikke mindst forskrækkelse - ja et kæledyr er jo et medlem af familien som man selvfølgelig holder meget af

mette wad sagde ...

Åhh nej da en forskrækkelse, ja så finder man rigtig ud af hvor glad man er for hunden, kan huske det fra dengang Anton blev kørt over, troede også vi havde mistet ham dengang.
Og hvor er det synd for ham at han skal have stær, godt de har så god en næse :-)

Hellemor sagde ...

Nej en forskrækkelse I har fået. Den kære, søde, bløde og dejlige Capone det kan da ikke passe at der kan være flere dårligdomme til ham. Han har da taget sin del. Det er ikke uden grund at hunden er menneskets bedste ven og de er IKKE til at undvære.

God bedring til Capone og gí han lige en krammer fra mig.

Knus Helle

Anne sagde ...

Åh nej da, lad os håbe - som andre skriver - at I kunne nøjes med at opleve det, den ene gang! Forhåbentlig bliver stæren heller ikke værre; for ja, man bliver mere glad for de små kræ, end man måske lige havde regnet med!
Knus og god bedring til Capone!

pia overgaard sagde ...

ååh nej stakkels Capone! Sikke en start på året han har fået - håber at det ikke blive til mere med den stær på øjet. God bedring til ham. Sender jer mange tanker.

Helle Sahl sagde ...

God bedring til ham, det er da rigtig trælst for jer alle sammen.

Karina sagde ...

Puha sikke en forskrækkelse. Godt at han har det godt igen.

Helle Kjul sagde ...

Sikke en omgang i har haft i det nye år,hvor er det synd for Capone.Rigtig god bedring med ham.

Netti sagde ...

Stakkels lille Capone :( Jeg har selv haft epilepsi så jeg ved hvor træt han er. Og sikke en grim oplevelse for jer. Jeg krydser alt hvad jeg kan krydse for at han ikke får flere anfald og at hans øje forbliver som det er nu.

Knus herfra.

Annette sagde ...

Sikken da noget af en tur, men den lille Capone.
Håber det kun er denne ene gang det skete.
Håber alt godt for ham og hans ene øje.

Knuser
Annette

Mimse sagde ...

Det er jeg godt nok ked at høre, vores hunde er jo vores et og alt. Håber det bedste for jer. Min svigerindes hund levede i mange år med elepsi, men det er ikke rart at se på når anfaldene kommer. Mange tanker til jer :)

Thanni sagde ...

Selvfølgelig bliver man forskrækket over sådan en omgang - og håber der bliver meget længe imellem sådanne anfald :)