torsdag den 7. januar 2010

Hygge på "snefri" dag

Igår havde vi jo snefri og vi var alle hjemme. Steen var beskæftiget med snerydning det meste af formiddagen, han "fandt" vores fortov, indgang, ja selv bilen igen. Bagefter gik han igang med naboens indkørsel, den i så på billedet igår. Den var totalt væk:0)
Imens bagte vi en kage og lavede varm kakao.
I tirsdags fik vi flæskesteg og jeg hældte alt saft og fedt i en skål. Da fedtet var skildt fra og lagde sig for oven lavede vi mad til fuglene. Det kan man da kalde genbrug:0) Jeg har altid en masse forskellige korn og kerner, da vi bager flere gange om ugen, så nu må vi se om fuglene kan lide græskar kerner, sesam og solsikkekerner.

Fuglemaden er lavet af bunden fra gamle mælkekartoner og juice kartoner.

Det er ret svært for fuglene at finde mad i øjeblikket og vi syntes det er rigtig hyggeligt, at sidde og se på dem fra vinduet:0)
Idag er drengene i skole igen og Steen er ude og "grave" nogle vinduer frem fra sneen. Jeg har et par male planer eller to, så tak for besøget og på gensyn!

9 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hi hi...det første foto er jo helt sommeligt !! Tænk, jeg kom til at forkæle mig selv med 4 tallerkener fra Green Gate i går, dag jeg var et smut ude i min forkostpause..uh de pauser kan blive dyre i længden:O) Fandt nogle tallerkener sat ned til 50,-t og så SKAL man jo købe, ik :O) Hold da op med sne i har fået...det lyder hyggeligt sådan at ha snefri...mine drenge er godt kede af, at der ikke er komme særlig meget sne på Midtsjælland. NÅ, ha en dejlig dag og på gensyn.

Anne sagde ...

Uhm den kage ser god ud.... ! :)

BellaMio sagde ...

Det ser ellers hyggeligt ud, Sofie!! Man skulle tro, at det var løgn, så meget sne!! Ungerne her var også helt elektriske, de kunne godt se "fidusen" med så meget sne!! Det er flot - men hold da op så besværligt!! God fornøjelse med at finde vinduerne!! :)

Thanni sagde ...

Godt I fik lavet lidt mad til fuglene - de har det lidt svært i denne tid :)...mens vi boede på landet og havde have, gjorde vi præcis det samme med hjemmelavet foder - det er rigtig hyg'ligt :)
......og så ser den kage jo ik' helt tosset ud ;D

Hellemor sagde ...

Alså Sofie, nu låbet tænderne i vand igen. MUMS hvor ser den kage godt ud.

Godt at se at I også tænker på de små fugle. Det er nu hyggeligt at side og se op småfuglene flyve til og fra maden. Det er bedre end TV.

Karina sagde ...

Savle, hvor ser det lækkert ud. Både kage og stel.

Helle Kjul sagde ...

Nøjjj hvor ser den kage lækker ud og så hyggeligt ser det ud, det ik så ring enda og sne inde...

Ditte sagde ...

Sidder her og tænker, hvorfor blev jeg ikke inviteret til kage? Nå, kunne nok ikke komme frem alligevel. Håber I får en dejlig weekend. Knus!

lam sagde ...

Uhmmmm nu løber tænderne i vand og godt du lige sagde det med fuglene , det var det jeg glemt at købe i dag. Skal nok huske fuglene, når jeg handler i morgen :O)