mandag den 25. januar 2010

Faster Fie klar til forårs rengøring!

Ja jeg er lige blevet faster igen! Min lillebror Bobby og Pernille som bor på Sjælland har lige fået en dejlig lille dreng! Sms`en kom i nat lidt i 1 inat, så jeg ved endnu ikke om han er fra igår eller idag. Vi blev enige om, at køre derover torsdag eftermiddag, så vi havde hele weekenden derovre, men nu lover de rigtig strængt vinter vejr imorgen. øv, øv... Nu glæder jeg mig bare til Bobby vågner og kommer til hægterne, så vi kan få et par billeder;0)
Igår da jeg var i Ålborg købte jeg et par nye latte kopper og en lille lyseblå skål og på vej hjem fortrød jeg, at jeg ikke havde købt de ternede muffins puder... Så jeg ringede og fik lagt 2 alm. og en aflang til side til næste gang jeg kommer derned. De er rigtig søde på sofaen i juletiden syntes jeg og de var nedsat til -40%

Og her er så mit nyeste køb, jeg er totalt klar til forårs rengøringen! Det er vist godtnok lidt tidligt og kalde det forårs rengøring, men jeg blev i så godt humør da jeg så det grønne og prikkede rengørings sager! Der er ellers ved og være noget lysere både om aftenen og om morgenen nu. Der plejer og være kul sort når vi tager til svømning halv 5 og jeg plejer, at tænde fyrfadslys og starin lys ca. kvart over 4, men nu er det forlænget med 1 hel time. Mht. starin lys, så gik jeg og talte igår 18 fyrfadslys, 4 starinlys og 3 bloglys har vi tændt HVER aften, så måske man kan forstå væggene skal males lidt oftere? Jeg vil dog ikke undvære det for noget, så hellere male lidt mere, det er så hyggeligt.

Så hvis vejret imorgen bliver til vinter, så bliver der ingen tur til Sjælland også skal jeg til ScrapAmok på søndag. Nu må vi se om det bliver garnet eller scrappesagerne der kommer i tasken:0)

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Tillykke med faster titlen. Jeg går også og venter på at blive faster igen, men det er først i slutningen af feb.
Man får da næsten helt lyst til at begynde at gøre rent med de lækre grønne ting du har købt. Jeg er vild med grøn....
God tur til sjælland.
Hilsen
Mette

Anne Thormose sagde ...

Tillykke med titlen - bare det var mig, der blev faster igen, igen. ;o)

Uha, ja, jeg var også en tur i Rema 1000 i sidst uge, så der er også gjort klar til forårsrengøringen, når den tid kommer. ;o)

Hellemor sagde ...

Tillykke faster Fie. Det var ikke så tosset med sådan en tittel.

Så lækre sager du har investeret i. Hvis ikke du kan vente med at komme igang med at gøre hovedrent kan du da bare sige til. Jeg kender et sted hvor der trænger;0)

pia overgaard sagde ...

Tillykke Sofie!
Sikke nogle lækre indkøb du har gjort. Måske er det sådan noget prikket udstyr, som får lysten til rengøring - who knows! :-)

Helle Kjul sagde ...

Tillykke med titlen. Sikke masse skøne ting du har fået købt.

Ditte sagde ...

TILLYKKE!