torsdag den 14. januar 2010

Opbevaring til scrappe værelset??

Jeg søger med lys og lygte efter opbevarings glas i forskellige størrelser, men ellers ens. Jeg vil gerne have farve opdelt mine blomster. Efterhånden som glas og bøtter bliver halv fulde eller tomme ser det træls ud og der er jeg ved ikke hvor mange forskellige glas, bøtter og poser mm. blandet sammen. Det ville være dejligt det blev lidt mere "ens". Her er lidt af dem.
Og fordi jeg godt kan lide farve og bliver rigtig glad af dejlige farver, skal det være f.eks. glas til båndene, knapperne, blomsterne mm. Det er en skam op gemme det væk i kurve og skabe . Jeg må holde øje i Grenes eller lign. Hvis du støder på nogle fine opbevarings glas i flere størrelser, vil jeg rigtig gerne vide hvor:o)

Jeg har fået lidt orden på mine sy ting og stoffer og lavet et par hylder fri til det. Skønt endelig, at få pakket det ud. Jeg er ikke vant til og have plads til det, men nu kan det være i kælderen.

Formiddagen tilbragte jeg hos far og Åse som har kobber bryllup idag. Jeg nåede dem lige inden de smuttede afsted på en forlænget weekend i campingvognen.
Fortsat dejlig torsdag og tak for besøget!

5 kommentarer:

Susi Rydahl Sørensen sagde ...

Hej Sofie.
Hvad med de gl. sylteglas m. bøjle.
Ja, jeg bruger dem godt nok uden bøjlen, det syntes jeg er pænest.
Jeg finder dem på bagagerums- markeder eller genbrugs butikker.
Knus Susi

Anne Thormose sagde ...

Dejligt med alle de farver. Hvad med evt. at prøve IKEA - de har helt sikkert store opbevaringsglas til en billig penge.
Det kunne da være, at man selv lige skulle et smut forbi og blive inspireret - nu har vi jo lige fået landet pt. største IKEA. ;o)

Dorthe sagde ...

Bilka har nogle rigtig søde i deres faste sortiment(køkken opbevaring) og de er billige. Nogen gange har Netto dem også. Jeg bruger mine til knapper og pynt. Har 3 str. med der er flere. Det er buttet syltetøjsglas med "guld" skruelåg. Skriv bare tl mig hvis du vil vide mere :-)
Knus fra
Dorthe

frk-boerboel sagde ...

Hej Sofie, sikke en masse lækre scrap ting du har.
Ang opbevaring så kommer der jo om ikke så lang tid en IKEA her i Aalborg, og den er jo lidt hurtigere at komme til fra Hjørring end at skulle til Århus. Håber du finder det du søger *Ü*

Hellemor sagde ...

Altså nogle dejlig farverige billeder her midt i en vintertid. Jeg har desværre ikke nogen løsning på problemet, men glæder mig til at læse hvad forslag du får.

Ha en rigtig god weekend.