fredag den 1. januar 2010

Starten på et nyt år og slutningen på det gamle.

Igår fejrede vi årets sidste dag hos Torben og Ditte. Capone var naturligvis med. Det varede ikke ret mange minutter før han følte sig som var han hjemme. Han var lidt beklemt med at være udendørs, men indenfor var der ikke noget at bemærke på ham.
Steen (den gamle bager) knoklede i køkkenet hele onsdag eftermiddag, hvor der blev lavet både kransekage og kransekage konfekt. Her havde jeg altid gået og troet, at det var lavet af en og samme dej... Men nej, det er 2 helt forskellige ting. Ringene til kransekagen blev både vejet og målt yderst nøje inden de blev lagt på bagepladen, men flot blev den skam:0)

2 plader med kransekage konfekt blev det til og her ses nogle af dem før de blev dyppet i chokoladen.

Var der nogen der sagde HIPPIER?
Lille Linus var så fin nytårs aften med både seler og slips. Her sidder han og læser hundebog sammen med Ditte og micki.


Fortsat dejlig og kreativ 1. Nytårsdag!

8 kommentarer:

Karina sagde ...

De ser godt nok lækre og proffeionelle ud de kansekager.
Godt nytår til dig og familien.

Anne Thormose sagde ...

Jeg var da også sikker på, at kransekager og kransekagekonfekt var to sider af samme sag. Så har jeg også lært lidt i år.... ;o)

Du og din familie ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Netti sagde ...

HAha hvor er i ømme!!
Uha hvor ser den kransekage lækker ud da..
Forresten så er Erik NÆSTEN helt i panik over at du ingen butik har mere for så har han ikke Steen at lege med når der er Scrap i det jyske *G*

Annette sagde ...

Super skønne billeder fra Jeres nytårsaften.
Er da DYBT misundelig på Steens hjemmebag - for jeg ELSKER bare kransekage.
Super skønne hippier - det er da de sejeste jeg har set længe.

Knuser til Jer alle,
Annette

Annette sagde ...

karia 9 ææææææøåækkpæåå


(dette var lige en hilsen fra Karia)

Hellemor sagde ...

Godt nytår, Sofie. Altså Sofie den bærbar kan ikke holde til atl det savl, må du viset de lækre billeder af div. kager. Steen er godt nok en dygtig bager.

Hyggelige stemningsbilleder fra nytårsaften.

pia overgaard sagde ...

Godt Nytår, Sofie! Ser ud til at I havde en god aften. Flotte flotte kransekager - I supplerer da hinanden godt med cupcakes og kransekager :-) Håber vi snart ses! Knus, Pia

Ditte sagde ...

Tak for det lækre kransekagekonfekt, det var jeg helt vild med, og ikke mindst tak for en hyggelig aften. Også tak for at du OGSÅ har lagt et billede ud hvor jeg ser lidt mere "normal" ud, end det med hippierne -sjovt var det dog, og det er nok en gang vigtigst. Knus!