onsdag den 27. januar 2010

Når en scrapper hygger sig...

Så kommer det rigtig let til at se sådan ud!
Man skal gerne have fat i noget af det hele og en "ikke" scrapper ville højst sansyneligt få et mindre chok hvis man kom på besøg i kælderen mens det hele står på:0)

Selv ved bordet bagved er der sager, ikke rod, men sager ud over det hele. Jeg tror det er en af grundene til, at jeg har så svært ved og tage ud og scrappe. Jeg skal gerne være hjemme ved det hele. Jeg ved lige præcis hvad jeg har og hvor jeg har det. Men nu vil jeg smutte i kælderne til en hurtig oprydning, så det er klar til igen at blive ryddet ud;0) På lørdag er der Kreativdag, så der skal ordnes og pakkes... (måske det er lettere, at tage hækle sager med)


Hvordan ser det du når du scrapper?
Er du en af dem som har "orden" mens du scrapper og bliver skræmt over mit scrappe rod?

Fortsat god torsdag!

16 kommentarer:

Karina sagde ...

Rart, at se at du også roder, når du scrapper. Jeg scrapper i stuen og roder på sofabordet i sofaerne, på gulvet osv. Til stor ærgelse for min mand. Men så må han bare være med til at lave en scrappeplads til mig i kælderen, synes du ikke ! ; )

Anne sagde ...

Så rodet er der aldrig hos mig - heller ikke når der er rodet og trænger til oprydning... Før i tiden rodede jeg helt ekstremt mens jeg scrappede, men kunne aldrig blive færdig, eller komme videre med et nyt layout. Så jeg begyndte at rydde op undervejs, og det fungerer bare for mig. Hvis jeg fx sidder med et LO hvor der kun mangler overskrift, så er thickers (eller hvad der nu skal til) det eneste jeg har liggende fremme på bordet sammen med loet. Men jeg har jo så også max 5 kvm at gøre med, så uanset hvad er alt i umiddelbar nærhed :)

Ditte sagde ...

Ja, der er mega rodet hos mig når jeg scarpper, men er også en af dem der rydder lidt op undervejs, ellers går jeg død. Har efterhånden også nemmest ved at være hjemme når der skal scrappes, for det der ed at pakke til et LO kan jeg meget dårligt, bliver jo inspireret under selve processen, og så mangler man pludselig den dims, der selvfølgelig ligger derhjemme. Endnu en gang tusind tak for det søde kort og den dejlige lyserød "kurv", den får mig til at overveje om det nye køleskab nu skal være lyseblåt, eller?

Heidi Ann sagde ...

Jeg roder også for vildt, det kan jeg slet ikke lade være med.. hihi..
Iøvrit så er det nu først søndag der er kreativ dag i Asdal ;o)hihi
Vi ses

Ermz sagde ...

*G*
Jeg roder også så man sku tro det er løgn..

Blev også lige helt svedt ved tanken om at kreativ dag var blevet flyttet, for så gik der da godtnok kuk i min weekendplanlægning :D

Hellemor sagde ...

Dejligt at se at der er andre der også roder. Mit slogan er at hvis jeg ikke roder laver jeg ikke noget og det gælder så i øvrigt alt hvad jeg rør ved. Vores stue har set sådan ud nu i et helt år (siden jeg startede). Nar vi rigtig hygger os og Ane sider og sy ved samme bord, så er der RIGTIG rodet.

Jeg er heller ikke vild med at pakke til scrap og kan også bedst scrappe hjemme.

Anne Thormose sagde ...

Hmmm.... rodet siger du? Hvor henne? ;o)
Jeg roder max. når der scrappes. Bruger nok mere tid på at rydde op end at scrappe, når jeg laver et projekt. Jeg hiver altid alt for mange ting frem, og derfor får jeg også mest lavet, når jeg er hjemme. Man kan jo aldrig være helt sikker på, hvad man skal bruge af materialer. ;o)

BellaMio sagde ...

Jeg må nok indrømme, at jeg roder helt vildt.., når jeg scrapper, også mere end du har gjort!! Jeg tror, at det er en del af den "kreative process".. hi,hi!! Jeg finder alle de ting frem, som jeg syntes der skal være på mit LO.., hvor kun en smule i virkeligheden kan være der!! Men jeg trives med at arbejde sådan, så kan der rydes op bagefter!!

Pialine sagde ...

Dit scraprod ser overhovedet ikke rodet ud ha ha ikke i forhold til mit scrapbord - hele mit stuebord er rodet til og du kan slet ikke se bordet hi hi
Knnuzzer
Pialine

Ragna sagde ...

Det er godt nok noget af en udfordring.....tror folk ville få hjertestop, hvis jeg tog et foto lige nu......:-)

Grete sagde ...

Efter at jeg fik lavet om i mit scrapværelse, har jeg været rigtig god til at holde orden, jeg synes det er nemmere at få lavet noget, når tingene ikke roder omkring mig.

Frøken Fiil sagde ...

Hej Sofie. Ved du eventuelt, hvor jeg kan få lavet et personligt stempel, hvis ikke du kan hjælpe mig? Kh. Frøken Fiil

Frøken Fiil sagde ...

Hej Sofie...1000 tak for hjælpen. Jeg skal nok flashe mit stempel, når jeg får det ;o) Kh. Frøken Fiil

Heidi Ann sagde ...

Hej Sofie..
Havde ikke lige din mail adr. så du får lige opskriften her..

Dyr og dejlig chokolade kage

125 g. go mørk chokolade
125 g. smør
1 ½ l. kold stærk kaffe
4 store æg
300 g. sukker
200 g. mel
2 tsk.bagepulver


Chokolade creme

150 g. sigtet flormelis
75 g. smør
1 æg
125 g. god mørk chokolade
2 spsk. Vand


Bages i 27 cm. springform… Der står ikke lige hvor længe… Hmmnnn du må prøve dig frem..

God fornøjelse.
Hilsen
Heidi Ann

Brit sagde ...

Det er rart at høre og se at der er andre end mig, som roder...
Lige i øjeblikket kan man slet ikke se bordet og "virussen" har bredt sig ind til spisebordet...

Joan sagde ...

Ja, jeg roder nu også helt vildt og hvis jeg endelig får taget mig sammen til at rydde op, ja så kan jeg ikke finde mine ting..
Ha en rigtig god dag i Asdal :)
God weekend