søndag den 17. januar 2010

Scrap må vente

Ja, scrap har måtte vente de sidste dage:0) Jeg har brugt rigtig meget tid på tæppet og det er bare et herligt arbejde og jeg kan kun opfordre alle som har lyst til at gå igang!
I weekenden har vi haft gæster, bagt fastelavnsboller og drengene har haft overnattende besøg også. Idag er vist bare hygge, flæskesteg i ovnen og måske et godt spil kort med drengene. Micki har lige lært, at spille 500 og han er faktisk allerede rigtig god til det og har slået både mor, far og mormor;0) I aften har jeg en aftale med en venninde, det glæder jeg mig til.

Jeg sad igår og kiggede billeder fra i sommers og hvor er det herligt, at tænke tilbage på med -grader, sne og en vind der rusker i godt i træerne udenfor. Nu kan man sidde og glæde sig til det igen bliver sommer, varme og en tur til Rinkenæs igen. I foråret går turen atter til Bulgarien med Annette og familie, campingvognen ligger vi fast i forår og efterår og drager for 8 år i træk til Sønderjylland i sommerferien. Annette kom dog med en glædelig nyhed den anden dag, at de havde lejet et sommerhus i det Nordjydske og det glæder vi os rigtig meget til, ikke mindst drengene.
Sommer kan det snart blive og går det som metrologerne forudsiger, så får har vi jo en fantastisk dansk sommer i vente.

Forsat god søndag og tak for besøget;0)

4 kommentarer:

Thanni sagde ...

Uha det dér sommerbillede kan nok få én til at savne noget varme ;)..
...og det ser jo ud til at det går rigtig godt med dit tæppe. Hvor stort er det meningen det skal være ??...tænkte sådan mere hvis man nu skulle få lyst til at kaste sig over sådan et projekt ;)

Ermz sagde ...

God arbejdslyst med tæppet, det ser jo rigtig godt ud :) Jeg er også igang med et, dog ikke i greengate farver, men du kan se det på min blog, for den har jeg nemlig fået lagt nyt på. for første gang i 124 år ;) Du må sige til hvis vi skal snakke tæppemønstre en dags tid.
Knus Rikke

Annette sagde ...

Jamen sikken en fart du har på. Det ender da med at du er færdig inden påske.
Vi glæder os også meget til både Bulgarien og Blokhus.

Knuser
Annette

Netti sagde ...

Sikke langt du allerede er kommet med dit tæppe. Imponerende arbejde.
Du er ikke den eneste der glæder sig til sommer, varme og lyse aftner skal jeg hilse og sige. Vi ved endnu ikke om vi bliver fastliggere igen. Det kommer an på om erik bliver fastansat efter vikariatet.