lørdag den 8. januar 2011

Layout 6#2011

 Layout nr. 6 i 2011... Billeder fra dagen hvor turen atter igen gik tilbage til Danmark fra en veloverstået og afslappet ferie i Bulgarien:0)
 Papiret er bagsiden af noget ældre Imaginice, teksten er begge alfabeter fra QK, hvoraf det store sorte er skåret ud i mos gummi. De er begge lånt af Helle... Taaak Helle! Swirvlerne og pilene er Grunge Board fra Tim Holtz og er malet med Paint Dabbers.
 Ellers er der blevet brugt stor hjørne punch og Martha Stewart border punch og blomst fra Prima samt knap og snor...
Netop mens jeg sidder med dette indlæg, står vores Kronprins og beretter om fødsen af Danmarks nye tvillinge babyer som viste sig, at være en af hver. Både en lille prinse dreng og en lille prinsesse:0)
Ellers skal lørdagen gå med lidt rengøring & oprydning og i aften skal Micki og jeg være alene hjemme, da Mathias og Steen til American Football night party til langt ud på natten. Så der skal sikkert ses på lidt scrap kunne jeg tænke mig.
Jeg har meldt mig, eller Helle har meldt mig til scrap i Frederikshavn (jeg var svær og overtale) på nærste lørdag og det glæder jeg mig til...

Fortsat rigtig god lørdag og tak for besøget!

3 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Dejligt som du er kommet til at scrappe igen, Sofie. Dine ting er altid så unikke og gennemførte. Det gælder også dit LO.
Jeg håber at Micki og dig få en god aften.

Karina Beck sagde ...

Lækkert layout med en flot farvekombination!
God weekend-

By MARIANNE sagde ...

Hvor er de bare flotte
Klem MARIANNE