søndag den 23. januar 2011

Flaskepost til Oliver

Min lille nevø Oliver bliver 1 år på tirsdag og eftersom han bor heeelt i København sender vi ham en flaskepost;0) Skibet er lavet efter Donnas skabelon, teksten og flasken er QK.

 Micki har rendt rundt og leget fotograf idag og det gik bl.a. ud over Capone. App. Capone så er jeg spændt på hvad dyrlægen siger imorgen... Vi har haft fast rutefart hver 14. dag siden november med både øre betændelse og stærk hornhinde betændense i hans eneste øje. Han er stort set næsten blind på det øje... Øv, men nu håber jeg den stærkere medicin hjulpet ham så vi kan beholde ham nogle år endnu for han bliver sværd og undvære og umulig at erstatte!
Weekenden er ved og gå på hæld og det har været en rigtig god en af slagsen, så vi er klar til en ny ugen kalder igen imorgen tidlig;0)

Hav en rigtig dejlig søndag aften og på gensyn imorgen!

5 kommentarer:

mumi sagde ...

super fint kort!! ai stakkels hundebasse, god bedring med den !!

Anonym sagde ...

Så sødt et kort.

Heidi sagde ...

super skønt kort og ikke mindst billederne af den lille vovse - krydser for det hele går med ham

Dejligt at høre du har haft en god weekend, god ny uge til dig knus

Fru Larsen sagde ...

Sikken masse lækre blå farver du har fået brugt til alle dine mange projekter! Det er meget lækkert at se på alt sammen, gad godt have en lille bid af den kage :) Er lidt lækkersulten!
God søndag

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en masse skønne kort du har lavet fru Hansen! :)
Stakkels lille Capone! En hund kan nu sagtens have et godt liv, selvom den er blind. Der er bare nogle ting, man skal være opmærksom på. Det stresser den fx. hvis man flytter rundt på møblerne og hvis der kommer nyt til. SuzziQ (som var blind de sidste par år) var også mest tryg, når vi gik den samme tur hver gang og når alt var roligt og som det plejede at være. God bedring med ham!