lørdag den 1. januar 2011

1. Januar 2011

 Dagen derpå hvor det hele endnu så "pænt" ud, dagen efter masser af god mad & drikke, dagen efter MASSER af confetti, bordbomber og krudt i lange baner... Dagen hvor det meste af Danmark sover og dagen hvor der er rigtig, rigtig meget oprydning både inde og ude:0)
 Micki tog et billede af sin nytårs drink igår, flot pyntet med appelsin og sukker kant
 Og et billede af Capone som vist var i nærheden af et af de store confetti rør! App. Capone, så fik han desværre et anfald af epilepsi igen i torsdags dagen før nytårs aften. Det er lidt underligt for sidste (og første) anfald var 2 dage efter nytårs aften sidste år. Man kommer jo helt til og tænke på, om nervøsitet evt. kan fremme epilepsien, for han er bestemt ikke helt tryg i denne tid med alle de brag udenfor.
Nå men jeg vågnede op til en dejlig opryddet og rengjort stue her i formiddags, kun ganske få confetti stumper ligger tilbage i hjørner og sprækker, ja sågar i loftet... Dejlig mand jeg har! Nu skal jeg bare nøjes med at pille confetti stumber ud af blomsterne.

Her er fantastisk vejr idag, solen skinner allerede ind af vinduerne, sneen smelter med stor fart og er sikkert snart væk!
Tak for besøget og god weekend.

2 kommentarer:

Netti sagde ...

Jeg har selv haft epilepsi og ved at det kan godt have indflydelse, så mon ikke det også kan på hunde?
Flot bord du har dækket :)

By MARIANNE sagde ...

Det må da være fantastisk at vågne op denne morgen og opdage at manden har ordnet det hele. Heldige dig.
Synd for hunden, alt for mange hunde lider disse dage.
Kram MARIANNE