søndag den 23. januar 2011

En barnevogn og en kage på fad.

 Igår fik jeg lavet en kæmpe stak kort med Donnas skabeloner og her er et par stykker af dem. Det første er en barnevogn til vores gode venner som fik en lille dreng sidste fredag: Vi har ikke set ham endnu, da han ligger i Ålborg, men nu bliver kortet sendt med en pakke derud;0)
 Der er prikket lyseblå papir fra Karen Marie klip, StampinUp border punch og en lille billet tang til huller bagefter, ovale StampinUp, stempel fra Scrapper, Sommerfugle punch med glitter glue på. Bånd, knapper, snor, 3 d puder og masser af sværte.
 Også blev det til en lækker kage på fad:0) Samme papir (dog ikke kagen, kan ikke huske hvor det er fra) Jeg har brugt StampinUp punch, stempel fra Scrapper, sommerfugle punch med glitter glue, bånd og knapper. Nåe ja... og masser af sværte;0)
Også skal der vist ryddes op i kælderen igen... Der er ingen som har lyst til og se det lige nu efter mange timers kreativitet og jeg håber ikke der kommer uventede gæster inden:0) Tror ikke engang jeg kan få mig selv til og tage et billede af det!

Tak for besøget og rigtig god søndag!

7 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Nje, hvor er de to kort søde og flotte farver sammen. Jeg taber helt pusten nå du skrive at du har lavet en kæmpe stak kort på en dag. Det kan jeg bare ikke. Får jeg lavet 3 er det store ting.

God søndag.

Annita sagde ...

uha du er dælme aktiv... godt nogen er det... skønne kort... men jo bliver også helt forpustet når du skriver du lavede lige en STAK...

Joan's Paradis sagde ...

Jeg er vild med den barnevogn... skal selv være mormor til marts...

10na sagde ...

Super fine kort, lækre farver og detaljer. Har selv flere skabeloner fra Donna, men har ikke helt "knækket koden" til dem endnu ;o) KH 10na

Karina Beck sagde ...

Hvor er de altså flotte dine kort. Lækre dusede farver.

Lykke sagde ...

Hvor er de super fine de kort, jeg har selv lige bestilt nogle af modellerne. Glæder mig til at prøve dem af!

Knerten sagde ...

Nydelig babykort, og den kaken - helt supert, man legger jo ikke på seg en kalori !! Veldig flott begge deler, og kreativt :-)