onsdag den 5. januar 2011

Lenge leve Sodastream!

 Drengene fik den mest geniale julegave af dyrene her i huset i år, ihvertfald hvis jeg selv skal sige det... De fik nemlig en Sodastream maskine og et par flasker sirup;0) og den har været flittigt brugt lige siden!
Jeg kan selv huske Sodastream fra da jeg var barn. Vi havde til min dengang store ærgelse ikke nogen selv, men det havde min farmor og vi fik ALTID lov og lave en sodavand når vi kom på besøg, men kun 1... Maskinen, flaskerne og ikke mindsst sirupen har ændret sig en del siden dengang og det kan godt være den er lavet "moderne", men pæn på køkkenbordet, det er den så absolut ikke. Så den har fået sin helt egen plads i skabet:0) Der er dog lavet mange, rigtig mange siruper endda denne gang og jeg tror snart vi skal ud og hente nogle flere slags...

Kan du huske de gamle maskiner eller har du måske selv fået en af de nye??

8 kommentarer:

Annita sagde ...

kan KUN tilslutte mig dit indlæg !! jeg har ønsket mig en sodastreamer siden jeg var 5 år... er alligevel et stykke tid siden *S*
Hver slurk er en tur ned af mindernes allé selv smagsoplevelsen er lidt a la dengang... lidt klam men dog vanedannende og tænk man kan lave sine EGNE sodavander hihi

Rikke sagde ...

Jeg husker TYDELIGT min farmor og farfar sodastremaer, det var en fest når vi kom der og selv kunne lave sodavand, ja det var faktisk en lige så stor fest når maskinen gav den obligatoriske "prutte" lyd ;o)))
Vi har selv fået en af de nye modeller og ungerne elsker den, ja selv vi voksne er stadig med på bølgen :o)

Netti sagde ...

Vi havde en hvid og orange sodasteam maskine derhjemme og føj hvor de smagte..så derfor har ´vi ikke een idag. men måske man skulle overveje det :)

By MARIANNE sagde ...

Ja, jeg kan tydelig huske, at naboen havde sådan en maskine og at jeg ikke måtte få sådan en, fordi mine forædre led under et sundhedsprincip, som sagde at vi kun måtte spise det som kom direkte fra bondegården, uden mellemforarbejdninger. Ja - sådan nogle forædre fandtes altså i 60'erne!!

MULTISCRAP sagde ...

Det var et hit at komme med min klassekammerat Pernille hjem fra skole - for de havde en Sodastream maskine og vi måtte ind imellem godt lave 1 hver !!
Smagen husker jeg ikke så meget om - men lyden :-)
Godt nytår til dig og dine.

Iben

Ditte sagde ...

Jo, jeg husker den skam, for vi havde en.
Har slet ikke overvejet, at købe en efter at de er kommet frem igen, for sodavand fåes tit billigt, og vi drikker mest Pepsi Max. Men hyggelig er den da!

Gro aka emrille sagde ...

Jeg husker de gamle, men de var ikke i vårt hus... Men - en ny fikk vi i hus rett før jul:) Helt genialt:)

Signe Hegnet Hamann sagde ...

Åh ja Sodastream.
Vi havde desværre ikke en, men min veninde fra klassen havde sådan en. Tror nok den var hvid og orange... Det var så hyggeligt, efter skole at lave en sodavand samme i deres hyggelig køkken :O) Jeg husker ikke smagen, andet end at det smagte anderledes end købe-sodavand. Men lyden - den husker jeg skam fint :O)
Tak for en dejlig tur tilbage i mindernes land :O)