søndag den 2. januar 2011

Et par nye layouts

 1. Layout er billede af Capone, tror det er første gang han er blevet scrappet:0) Papiret er alle rester og stumper og bogstaverne er American Crafts.
 Blomsterne er Prima og i midten er en af de brads fra Grenes, det samme er stof mærket. Og som i kan se, så har jeg fået pakket symaskinen ud og det har været rigtig sjovt og "sy" et layout.
 Næste layout er til min BOM som jeg skal til og have lidt gang i igen og her er det et billede af mine nye (engang) støvler. Papiret er fra Scraphouse i Sverige og det er noget jeg har fået af Annette. Blomster er fra Prima og bogstaver er Thickers fra American Craft.
Jeg fik lavet 5 layout, det er nok næsten mere end jeg har fået lavet det sidste år... Men sådan kommer det i bølger nu når man nu har tiden og lysten:0)
Idag skal vi alle i biografen og ellers skal der gøres klar til hverdagen imorgen igen starten efter næsten 14. dages juleferie.
Tak for besøget og hav en dejlig søndag!

5 kommentarer:

Ann Marie sagde ...

what a really lovely lO's, i'm getting a lot of inspiration from it.

greetings from Holland

Ann

Anonym sagde ...

Super lækre loer. Lige dine farver:)

Heidi sagde ...

Super flotte loer og dejligt at se og blive inspireret af dig ;)

Vi skal også i bio i dag og se min søster´s børn - dog i Frh.

Marianne sagde ...

SUPER lækre LOs!! Især det med vovse er vildt skønt...

Fru Larsen sagde ...

Alle LO er så flotte, men det lyserøde patchwork er bare vildt lækkert! Har tit tænkt på om jeg skulle kaste mig ud i det og prøve, nu må vi se...