lørdag den 13. februar 2010

Længe leve RETRO!

Retro flower, retro køkkener, retro cykler, retro møbler, retro billeder, retro musik, retro tøj....
Retro det er lige mig! Jeg er vild med farverne, formerne og jeg kan li`det er anderledes. Hvorfor skal alting være "almindeligt"? For mig findes der ikke noget mere uinspirerende, end at gå i Ide møbler eller bolighus og indrette sit hjem efter et bolig reklame. Der mangler sjæl, farver og kreativitet. Men heldigvis er vi ikke alle ens, for det er vist lettere og anskaffe sig et "almindeligt" hjem og bolighuse er der nok. Jeg shopper efterhånden mest til hjemmet på nettet, da der ikke findes nogen butikker her i nærheden som har noget af det som anderledes og spændende.



Ja selv til de små poder findes der retro! Se bare disse dejlige lege køkkener jeg syntes de er fantastiske, men måske en smule dyre. De koster 3000,- pr stk. (men så er der vist heller ikke mange som har magen til:0)


Det var et lille "retro" indlæg om man så er til det eller ej:0) Fortsat rigtig god weekend.

3 kommentarer:

Maren sagde ...

Retro er kjempekult! Tøft med litt spreke farger som spriter opp tilværelsen!

Made By Dorthe sagde ...

Så er det vel overflødigt at spørge om du kender: http://www.boxdelux.dk/shop/frontpage.html

Anonym sagde ...

Elsker også de skønne retro former og farver. Og de billeder du finder frem..ja jeg sidder og savler :O) Bare jeg dog havde råd til at lave mit hjem om..så skulle basis også være hvid og så kunne jeg proppe alle de skønne farver ind.....