tirsdag den 12. maj 2009

Tja, det var det...

Ja, det var det. Jeg har valgt, at stoppe udfordringerne "ScrapQueen 2009". efter sidste måned afstemning hvor 3 gik direkte videre fordi de havde lagt kommentarer til de indsendte layout, forstår jeg ikke når andre skal i en lodtrækning og to tilfældige ryger ud. Egentlig har jeg aldrig syntes om en lodtrækning om at ryge ud, det virker noget uretfærdigt.
Og at man går direkte videre fordi man har lagt kommentarer, syntes jeg slet ikke har noget med udfordring og scrap at gøre. For mit vedkommende, syntes jeg man bruger rigtig meget tid på computeren hver eneste dag og det er en af grundene til, at jeg ikke selv kommentere konkurrence bidragene. Det kan man til gengæld gøre bagefter på hver deres blogs, hvor jeg til gengæld jævnligt kommer på besøg. Jeg har ikke engang selv holdt øje med kommentarer til mine egne bidrag på Flica kontoen, for mig har det ikke været vigtigt.

Jeg er ihvertfald sikker på ikke at komme til at kede mig, for der er rigtig mange spændende udfordringer rundt omkring og jeg vil helt sikkert hoppe med på nogen af dem, det er sjovt og lave noget man ellers ikke ville have gjort.

Idag skal jeg have lavet dette kort færdig til et fødselsdags kort, så tak for besøget og på gensyn;0)

4 kommentarer:

Majer sagde ...

Det er egentlig en spændende refkeltion du har gjort dig. Jeg har ikke tænkt sådan om det. Tror bare at jeg var glad for at jeg endnu engang overlevede.

Har dog ikke tænkt mig at hoppe fra, men det er da spændende hvad andre tænker.

God onsdag fra Majer

Anonym sagde ...

jeg har det lidt ligesom dig ;)
men det er nok også fordi jeg røg ud denne gang, men pyt, det var sjovt og være med så længe det varede :o)
jeg har lige lavet et kort med selvsamme motiv, lægger det på bloggen idag :)

Netti sagde ...

Jeg er glad for at jeg ikke er med i år..Jeg forstår ikke helt det koncept hun kører det efter :)

Heidi sagde ...

kan kun give dig ret og ja jeg røg ud og pyt men det er mere måden syntes jeg - men har fået lavet en masse sjove loér og det var jo meningen ;o))