mandag den 11. maj 2009

Lidt nyt fra Solbakkevej

Det har været en dejlig weekend, lidt længere end normalt pga. den ekstra fridag i fredags. Steen arbejdede både fredag og lørdag, men ellers hyggede vi os sammen allesammen i søndags.
Et billede af min nye lampe som skal hænge i gangen, syntes den var så lækker, at jeg ikke kunne lade den stå:0) Jeg har ledt efter den rigtige lampe længe, for jeg gad ikke have en almindelig en også stod denne dejlige blå sag der!

Ja, som i kan se jer der har været der, så gik turen søndag til Skagen. Det var vist på tide, drengene havde aldrig været på Grenen også bor vi endda så tæt på. Men sådan er det vist tit med det der er lige rundt om hjørnet:0)

Vi står på toppen af Danmark siger Micke, og det er jo også rigtigt for længere op kan man ikke komme. Det blæste en del, men der var ikke koldt. Vi tog "sandormen" op til spidsen, det syntes drengene rigtig godt om og der var rigtig "røre" i havet, det var lige sagen:0)

Der er ikke noget scrap at vise denne gang, jeg er ved og forberede vores crop 30. maj og udover det igang med 80 bordkort med QK figur på, så det er noget af et samle arbejde...
Tak for besøget og på snarlig gensyn.

4 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Skønne ting, du altid finder... den er faktisk rigtig sød den lampe...
Hvilket minder mig om at jeg skulle have haft set nærmere på en ramme du havde lavet, sidst jeg var hos dig... øv det glemte jeg helt.....

Kan godt forstå at drengene syntes at det var fantastisk at stå på toppen af Danmark....

Hygge fra Betina

Helle Sahl sagde ...

Det er rigtig hyggeligt ud. Faktisk for længe siden vi har været der.

Knus

Dittepigen sagde ...

Ser ud til I havde en rigtig dejlig Skagenstur, det er meget specielt at være på Grenen, godt drenegen fik den oplevelse.
Synes den lamper er lækker, både farven og formen.
Knus!

Maria sagde ...

Så nydelig blogg du har ;) Kjempefine ting du lager :)
Klem Maria fra Idekroken