mandag den 18. april 2011

Påskeferie for fuld udblæsning...

 Her hos er påskeferien for alvor skudt igang, igår fik vi plantet kasser og ordnet taressen og samtidig gik jeg igang med køkkenhaven i bunden af haven som aldrig nogensinde før havde været køkkenhave. Det var med stor hjælp fra Micki, da Steen er på job indtil onsdag. Og hold nu op et arbejde! Giga rødder, brændnæller, totalt uoverskueligt, men samtidig spændende og fuld af arkæologiske fund. 6 kantede fliser (snart nok til en mindre terasse) kæmpe fortovs fliser, beton stykker, mursten, vandrør er bare nogle af de tingene fra gårsdagens udgravning. Den fortsætter idag, så spændende hvad der ellers gemmer sig i jordens mørke:0) Micki er en KÆMPE hjælp og kan virkelig grave og køre trillibøre og samtidig er det virkelig gode timer vi har sammen, hvor verdens siturationen lige bliver vendt et par gange;0)
 Totalt brugt og øm i skrovet står vi op til dejligt solskin og klar til og fortsætte hvor vi slap igår. Micki glæder sig til han kan få lov at så, selvom der allerede står potter overalt med agurker, tomater, porre osv... klar til og blive sat i jorden når de spirer og Micki følger dem nøje:0)
 Her er der jo naturligvis også blevet købt lidt påske slik, de små reder med påskeæg er dog vist pænere end de smager:0)

Til sidst er der kun og sige tillykke til Noma som for anden gang i træk er ikke mindre end verdens bedste restaurant!

Tak for besøget, fortsat god påske og på gensyn!


5 kommentarer:

Anjashobby sagde ...

Uha man blivere jo helt lækkersulten og ja det er da så fedt med Noma...God påske

Mvh ANja J

Annette sagde ...

Jamen det lyder da til at i rigtig hygger jer. Glæder mig til at se køkkenhaven, når vi kommer på visit til sommer.

Mette sagde ...

rigtig god påske, og tak for alle de gode idéer på din blog. Jeg kigger ivrigt med.

Scraphilsen
Mette

Heidi sagde ...

Også rigtig god påske til dig knus

Linda sagde ...

Sikke da i går til den i jere have, spændene hvad i mere finder. Der er nu ikke noget så skønt som når man kan arbejde sammen med de kære unger og få en go lille sludder. God påske til dig også Sofie :0)