søndag den 2. oktober 2011

Weekend i Middelfart

 Så er jeg hjemvendt efter en helt igennem fantastisk weekend i Middelfart. Overnatninger med 5 dejlige piger fra København, førscrap fredag aften, convention hele lørdagen, aftensmad på nok den bedste Asiatiske restaurant i Danmark og en tur ved grænsen. Første kort er lavet til en skitse konkurrence og vandt en pakke stempler fra Picturing the world.
 Den er lavet med Donna skabelon og Hero arts stempler og papir fra Jilli Bean soup.
 Næste projekt er layout lavet til skitse konkurrence, hvor skitsen blev vendt på hovedet. Dejligt Annette havde billede med af mine drenge, for jeg havde overhovedet ikke taget billeder med mig, da jeg slet ikke havde planlagt og lave layout.
 Billedet er fra i sommers, hvor Annette og familie var heroppe og vi alle besøgte Fårup sommerland.
 Sidste kort er lavet hjemme fra og er til den anden skitse konkurrence, hvor der skulle laves julekort i anderledes julefarver.
 Stemplerne er fra Hero arts og papir fra My minds eye.
 Billedet her er fra før scrap fredag aften. Annette, Maria og mig. Super hyggelig aften;0)
 Bagefter da vi kl. 23:00 var færdige, kunne vi sætte alle sagerne på plads i hallen. Dejligt ikke og skulle slæbe det hele med hjem igen...
 Søøøde Annette og jeg:0))
 Et kig ud over hallen.


Tilbage er der kun og sige 1000 tak for en super hyggelig weekend til alle jeg mødte igår og ikke mindst til de 5 skønne kvinder jeg delte hus med. Vi ses igen til marts, hvor jeg allerede har betalt og er meldt til igen:0))

Tak for besøget, på gensyn og fortsat dejlig søndag...

7 kommentarer:

Annette sagde ...

De fedeste ting du har lavet. Elsker specielt fuglehuset og billedet af vores børn. Skønne billeder fra weekenden. Og Annette med bob hår.

Hellemor sagde ...

WOW, Sofie. Hvor er det ngle flotte ting du har lavet. Det fuglehus er så fedt. Jeg kan godt forstå at du vandt. Tillykke.

Det ser rigtig hyggeligt ud. Tænk bare at scrappe en helt weekend - ikke tosset.

Gry-Heidi sagde ...

Wow, så mye lekkert du har lagd! Fuglehuset ditt var knallstilig :)

Klem :)

Dorte sagde ...

Hej Sofie. Sikke nogle dejlige ting du har lavet, men det overrasker mig ikke :-) Du er bare dygtig. Det ser ud til at i har haft en rigtig god tur.

Camomilla sagde ...

For det første der det meget hyggeligt ud. Jeg er helt vild med alle dine projekter! Det er de flotteste farver (også til jul) og nogle så fine detaljer! Jeg er imponeret :)

Linda sagde ...

Det fuldt fortjent du vandt med dit fuglehus - det er super flot. Ja det er nogle hyggelige dage vi har i Middelspeed :-) Og sjovt som vi rendte ind i hinanden hele tiden ti hi.....

Joan sagde ...

Ja, det var en rigtig hyggelig dag :-)
Som altid, nogle flotte kort og LO fra din hånd.