søndag den 24. april 2011

Køkkendagbogen

 Så har jeg fået mig køkkendagbogen, den har længe ønsket sig og bo hos mig:0)
 Påsken og alle de dejlige sommerdage har givet anledning til og få styr på have, krukker og terassen og det er næsten hvad alle dage er gået med. Vi havde dog en fantastisk dag til Zoo i fredags, det er godtnok mange år siden vi har været derude. Det var en rigtig dejlig dag med super vejr, næsten for varmt, da vinden stod totalt stille i haven:0)
For og komme tilbage til potter og planter, så har Micki og jeg lavet et "mini" drivhus i vores forgang som fungere næsten som et drivhus. Vi havde godtnok sået frø til både agurker og tomater, men vi har også snydt lidt og købt et par planter som nu står pænt og venter på, at vokse sig store og stærke:0)
 Urtehaven er klar og under jorden gemmer der sig (forhåbenlig) rødløg, alm. løg, palastinak, persillerod, rødbeder, salat, salat mix, bønner, porre, ærter, gulerødder, asier, persille og jordskokker. Af bær er der brombær, jordbær og ribs... Jeg er rigtig glad for vi igen har lavet en urtehave, det har vi ikke haft i mange år og Micki syntes det er rigtig sjovt og følge med i og er rigtig flittig til og vande. Mathias er knap så intersseret:0)

Håber i alle nyder det gode vejr og de dejlige fridage. Tak for besøget og på gensyn!

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Du bli'r glad for "Køkkendagbogen". Jeg har haft den siden den udkom 1. gang, og den er blevet min "bibel".

mumi sagde ...

så fin bog du har fået!! jeg er så glad for at rode med jorden, selvom man er helt flad bagefter men jeg vil ikke bytte :-) dog vi har så mange bambi dyr at det er umuligt at have en køkkenhave, men jeg har fundet plads i min stavder bed til krydderurter :-)