fredag den 12. november 2010

Et par julekort

Jeg gik i kælderen for at få fyddet op igår aftes og midt i det hele, stødte jeg på kassen med chipboard og jeg fik lyst til at lave et par julekort i nogle friske farver:0) Bogstaverne er fra QK og stjerne er Spellbinders.
Ligeså det andet kort, bare andet baggrunds papir. De små metal stjerner er fra Søstrene Grenes:0)

Jeg elsker julen i disse farver og glæder mig over så meget man kan få i dem nu i år til jul. Sidste jul kunne man få lidt, men forrige år næsten ingenting. Jeg kan skam også godt lide de almindelige traditionelle julefarver og kort, men hjemme hos os passer det bare ikke særligt godt ind:0)

Jeg havde planer om, at jeg skulle have været igang med og lave bolcher denne weekend, men nu må vi se om tiden bliver til det. Det tager temmelig lang tid hvis man skal have flere forskellige slags og jeg har lige et par andre planer som skal klemmes ind også;0)
Fortsat god lørdag og tak fordi du kiggede forbi!

9 kommentarer:

Knerten sagde ...

Herlige kort ! Hvorfor ikke rosa julekort, det går da også bra :-)
Ha en deilig weekend, og lykke til med bolchene, Sofie !

Heidi sagde ...

Super skønne kort i lækker farver :) Ja jeg har skulle venne mig til julen i pastel farver men syntes der er SÅ mange flotte ting nu :) Bla. den smukkeste svag lysserød julestjerne.
Igår var jeg ned i en total lækker butik vi har i frederikshavn - lige dig - de har bla. Greengate men kan ikke huske om de havde bestik i den farve du snakkede om. Du skulle næsten besøge den Kronen på værket - og en masse FLOT julepynt der lige er dig ;)

Rigtig god weekend knus

Ifversen sagde ...

Nej hvor er de flotte! Og jo, jul i de farver er bare lækkert! Jeg er ved at lave julekort til min familie og de vil have "rigtige" julefarver - hvilket bliver lidt kedeligt inden november er omme! Så må jeg lige vende tilbage og blive inspireret til mine egne kort :-)
God weekend!

Karina Beck sagde ...

Lækre julekort.

Anne Bente sagde ...

total lækre julekort

Engel sagde ...

Kære Anne-Sofie.

sikke nogle skønne kort - og i nogle friske farver... er vild med måden du fik snefnugget ind i titlen.. det ser drøn godt ud!
Håber, at du får en dejlig weekend!

Fru Larsen sagde ...

Søde kort du har lavet! Har du set reklamen fra Rema 1000 næste uge, lige dine farver! :) Er dit hæklede tæppe blevet færdigt? God weekend!

Signe Hegnet Hamann sagde ...

Sikke nogle dejlige julekort :O)
Man bliver jo helt i julestemning :O)
Dejligt at se julekort i andre farver end knaldrød, guld og grøn ;O)
Ha' en fortsat god weekend ;O)

Mette sagde ...

Det er nogle skønne kort i nogle lækre farver. Jeg er helt vild med dem :-)