lørdag den 27. november 2010

Julepyntning i gangen påbegyndt...

Idag fik jeg begyndt en lille smule på julepynten i gangen. Det er nu 13. jul vil holder i huset (giver forhåbenlig ikke uheld) og der har altid hængt gran med lys ned langs trappen så det skal den selvfølgelig også i år. Jeg ved ikke helt endnu, hvad der skal på, men tror det skal være træ flag som sidste år.

Jeg fandt denne trækasse i kælderen, det er en som jeg engang bruget i butikken og jeg har aldrig haft den oppe ovenpå. Men nu står den på trappen med fyrgrene og små glas kugler i sølv, hvid, rosa og lyseblå og en lyskæde som bruger batterier.

Da drengene var i København fik jeg malet trappen over, det trængte den til og det er lettest når der ikke er mange små fødder som render op og ned hele tiden. Så nu kan den formodenlig klare sig et par år igen:0)

!
Weekenden byder for os heroppe i det Nordjydske vist på inde hygge vejr, med mindre man vil ud i snedriverne. De ligger snart meget højt over det hele og pryder landskabet... Hvordan ser vejret ud hos dig?


Fortsat god fredag aften

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud.
Glæder mig også til min gang er helt færdig og trappen er blevet klar til at male.
Så skal den også pyntes.
Men det bliver vist ikke denne her Jul.
Ha´en dejlig aften.
Knus Susi

Hellemor sagde ...

Som altid ser det rigtig godt ud med din kreative opstillinger. Du er godt nok flittig med malerpenslen. Skulle du løbet tør for malerarbejde kan du bare sige til. Jeg kan ikke li at male.

Rigtig god uge, Sofie.