tirsdag den 27. juli 2010

Hvad er der med d. 27. Juli??

Idag vågnede vi op til en dejlig solskins dag og for os herhjemme er d. 27. juli en stor dag for vores den største dreng som idag fylder år. Samtidig er det også idag, at Steen mistede sin mor for 14 år siden og for det så ikke skal være løgn, så er jeg for kort tid siden blevet ringet op, at min moster døde idag kl. halv 10.
Så alt imens vi fejre og er glade, bliver det hele overrumblet af en trist nyhed. Hvad mere kan der ske på netop den dato? Nu har jeg fundet et par glade billeder frem imens jeg sidder og hører fuglene synge i haven samtidig med solen skinner fra en skyfri himmel og tænker over livets tilfældigheder.

Tak for besøget og på gensyn!

4 kommentarer:

mumi sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
mumi sagde ...

kære sofie. sikke en dag...først tillykke med Mathias.og så kondolerer jeg også...håber trods alt I får en hyggelig dag sammen med jeres stor dreng.knus til dig

Hellemor sagde ...

Jeg kan godt forstå at det er en mærkelig dag for dig og din familie. Jeg håber, på trods af den sørgelige besked om din moster, alligevel får fejret Mathias på bedste vis. Et stort tillykke med Mathias.

Knus og kram
Helle

Linda sagde ...

Det er da en trist nyhed, men en ting er sikkert - en dejlig knægt skal have et stort tillykke med dagen. Og så kondolere jeg med din Moster. En gang imellem er livet ikke altid til at forstå. Kram fra mig til dig Sofie.