torsdag den 17. december 2009

Prøv lige at se her!

Jeg har fundet en ikke mindre end en fantastisk blog! Det er da en dame som kan lide farver og det er da kun til at blive totalt glad i låget af, at besøge hendes blog:0) Den lille søde campingvogn hun har. Hold da op, hvor er den hyggelig! Tag selv et kig her. Jeg bliver da nødt til at dele dette link med jer og jeg er spændt på, at se hvad i siger til det.

Så blev der igen igen weekend og den står på fødselsdag imorgen. Mor bliver 60 og Bobby og Pernille kommer hjem idag fra København, det bliver rigtigt dejligt, at se lillebror igen. Det er ved at være rigtig længe siden nu. Pernille er blevet rigtig stor, men flot gravid (de venter jo en lille dreng til januar) Mine øjne er ved at se helt normalt ud, der og jeg er rigtig glad for resultatet og kan slet ikke forstå jeg ser så godt nu. Jeg kan nærmest sidde og se til siderne og det kunne jeg altså ikke før!

Rigtig god weekend til alle og pas på jer selv på de glatte danske veje;0)

2 kommentarer:

LaChris sagde ...

My God...sikken dog en farverig dame, hende Rosie...sikke mange skønne ting og sager hun har..jo, du har ret, man bliver da helt glad af at kigge på hendes blog. Hvad er det med dine øjne, siden du er blevet opereret? Ja, man er jo nysgerrig :O) Må da også lige sige, at DIN blog også gør mig glad...du har altså også så mange skønne sager og gode ideer! Ha en dejlig dag.

Netti sagde ...

Hehe hvis du kan se til siderne, så er du godt nok vindøjet ;) Ej pjat jeg ved hvad du mener.
Superlækker blog du har fundet.