fredag den 4. december 2009

Hvad gør dig glad?

Farver, mønstre i en dejlig sammensætning, det gør mig glad! Der kan næsten ikke være farver nok, hvis de bare er sat rigtigt sammen og det er efter min mening PIP Studio.
Det er nogle fantastiske designere der sidder bag her, for jeg tror det rammer rigtig mange forskellige stilarter. Det har det nuttede og lidt retro altsammen på en gang.

Hvad gør dig glad? Naturligvis med undtagelse af din familie og venner, for det er vel det der for os alle er dagens "drive". Er det god med, nyt scrap, ferie, eller måske farver


Jeg har ikke scrappet overhovedet i en hel uge nu! Det er bestemt ikke tit der går mere end bare 1 dag... Lysten og tiden er der bare ikke lige nu. Igår hyggede vi os rigtig meget da drengene kom hjem fra skole og vi bagte en MASSE pebernødder.
Imorgen skal vi ud og fælde årets juletræ sammen med Ditte og familien Nefer og bagefter julehygge lidt. (håber forkøelsen holder sig væk Ditte)
Det var alt for idag. Tak for besøget og på gensyn

8 kommentarer:

Ditte sagde ...

Altså først og fremmest gør ungerne og gemalen mig glad, men lige umiddelbart derefter kommer da farver, mønstre og lækre ting, selvfølgelig i lige den smag jeg nu en gang har. Og ja, Pip studio laver nogle virkelig flotte ting, som man bliver glad i låget af at kigge på. Håber også forkølelserne herhjemme ikke bliver bestemmende for hvorledes lørdagen skal forløbe. Knus!

Helle Sahl sagde ...

Familien og det nære. Lige præcis farverne i tapetbogen fra det firma ville jeg blive lykkeligere af at eje. Kan ikke vente med at tapetsere i det.

Anne sagde ...

Du har ret, det er nogle meget flotte farver og mønstre - man kan næsten ikke undgå at blive glad! :) Men ellers så ting som solskin, betænksomhed, en have fyldt med blomster, dejlige dufte og andre rare ting :)

Karina sagde ...

En spontan krammer fra mine drenge ( på 12 og 14 ; ) ) gør mig glad.
God weekend.

Sofie sagde ...

Det gælder naturligvis ikke og skrive familie, børn og venner, for det er jo det som gør os alle glade:0)

Anne Thormose sagde ...

Tid og overskud giver mig ro og gør mig glad. At sidde i sofaen og slappe af med en god bog, et tæppe omkring benene, ild i brændeovnen, ro og så bare tid til at slappe af.
En god shoppetur er dog heller ikke at fornægte - sådan hvor man ikke behøver at tænke på penge eller tiden - bare shoppe igennem. Det gjorde jeg i den grad på årets Convention, og det var SKØNT! ;o)
En helt tredje ting er klart, at sætte sig foran pc´en, starte bloglines op, og se, at Fru Hansen atter har været kreativ med lækre farver - om det så er scrap, familiehygge eller indretning - man får helt lyst til at flytte ind i huset i Hjørring. Så Sofie - kom så igang med det kreative igen, tak. ;o)

Fru Hyldig sagde ...

Der er mange ting som gør mig glad, men toppen i dag, var da det nye Greengate sommer katalog lå i min postkasse...Jeg fik helt åndenød...

God weekend

Netti sagde ...

Gisp en lækker hjemmeside PIPstudio.
Hvad som gør mig glad: det sidste var en kjole jeg købte igår 2 timer før julefrokosten igår og som bare fløtes helt rigtig og dejlig at have på.
Ellers er det nok de samme farver som du..jeg har ellers prøvet at bekæmpe dem længe, men nu kan man købe Greengate i Holstebro...og jeg overgiver mig lykkelig.