mandag den 7. december 2009

Nu med Ice Blue vægge i stuen

Et lille kig i vindue karmen ud til terassen.
Med det dårlige vejr i lørdags, hvor vi egentlig skulle have fældet juletræ gav jeg mig til at male 2 af væggene i stuen. De trængte virkelig og får en tur ca. hver 2. år! Det er ikke pga. røg, for INGEN ryger i vores hus, ej heller gæster, men vi er STOR forbruger af starinlys hele året igennem. Det giver desværre sørte vægge, specielt i hjørnerne, men jeg maler hellere lidt oftere end at undvære vores starinlys:0)

Her er så farven... IceBlue! Jeg elsker farven, i spanden ligner den den lækreste is eller creme og er lige til at spise, men jeg ved ikke om jeg måske skulle have haft en lyseblå i stedet, nu må vi se julen over om jeg ombestemmer mig. Hvis nogen mangler lige netop denne farve, så har jeg rigeligt! Jeg købte 9 L, da den var på tilbud og kostede det samme som 4,5L. Den dækker fantastisk godt og jeg har haft nok med en gang i stuen:0)


Også syntes jeg lige i skulle se mit fantastisk dejlige nye halstørklæde... Taaak Hanne;0)

Også til mine hæklede blomster... Jeg besøger med jævne mellemrum en fantastisk sød ældre dame på 95 år! Vi hygger rigtig meget og hun er utrolig dygtig til at hækle og har altid lavet noget nyt når jeg kommer:0) Denne gang var jeg ude på og lære at hækle blomster, og det var rimeligt let og lære.
Imorgen har jeg en del ting der skal nåes og de sidste julegaver skulle meget gerne overståes, da jeg skal under kniven på onsdag og bliver nok inde døre et stykke tid derefter. Man bliver temmelig gul og blå i ansigtet et stykke tid:0)
Tak for besøget og på gensyn;0)

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Det ser bare altid så hyggeligt ud hjemme hos dig :) Hvad skal du under kniven for?

pia overgaard sagde ...

Dejligt med et par blå vægge i disse julerøde tider det ser godt ud! Uf, under kniven? Lyder ikke godt? (visdomstand?) Knus, Pia

Hellemor sagde ...

Sig mig, Sofie var du ikke til julemarked i Asdal i weekenden? og så har du også nået at male. Det ser rigtig flot ud og det vil da næsten være synd at male den farve over.

Pøj, pøj på onsdag.

Karina sagde ...

Den farve ser flot ud. Det virker også som om den passer godt til green gates farver.
Held og lykke med på lørdag..

Helle Kjul sagde ...

Hvor er det en flot farve du har malet, den passer jo også til dine ting. Pøj -Pøj på onsdag, måske du får et lille blåt øje. Knus

Helle Sahl sagde ...

Super flot farve ser det ud til.

Held og lykke på onsdag