fredag den 25. december 2009

Lækre julegaver

Først skal i se min julegave fra Ditte. Den lækreste opvaskebørste fra Cath Kidston og et dejligt stykke sæbe. Hold da op et håndtag og greb den har! Jeg får helt lyst til at vake op:0)
Jeg ved dog ikke, om jeg nogensinde kan nænne at tage den i brug for jeg elsker den!

Af Capone og drengene fik jeg 2 Medusa figure. Den ene er denne soldat med flag som kan stå fremme hele året og er super sød på et hvert fødselsdags bord:0)

Den anden figur var denne søde nisse

Han sidder og med en kæmpe klejne

Af Steen og drengene fik jeg den her søde GreenGate kande som passer til nogle af de Latte kopper jeg havde i forvejen. Men ellers ikke noget problem, for det passer til alt GreenGate syntes jeg. Den vil nemlig være rigtig sød til det grønne eller lyseblå med prikker også:0)

Også til sidst denne søde urtepotte fra GreenGate også fra Steen og drengene. Sikke dejlige gaver må jeg sige. Derudover fik vi penge så vi selv kunne finde noget vi manglede.
Det er første gang nogensinde drengene græd over at få en julegave. Da Mathias åbnede sin julegave græd han som han var betalt for det. Han fik en ny mini PC og det havde han bestemt ikke regnet med, han havde ønsket sig penge af alle så han selv kunne købe en. Micki fik en magen til og sammen fik de en Nintendo Wii og en hel masse forskellige spil dertil. Steen er ved at sætte den til nu og så skal der ellers spilles;0)
Håber du har haft en dejlig juleaften og har fået nogle dejlige gaver. Jeg glæder mig til at komme på blog rundfart de næste par dage og se dine sager;0)
Tak for besøget og dejlig 1. Juledag!

6 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Skønne, skønne gaver. Sådan en urtepotte må jeg da også have fat i - den er da bare for lækker. Jeg fik selv 6 krus og en lille skål i rød med hvide prikker fra GreenGate - love it!

Glædelig bagjul til jer alle oppe nord på. Håber I får et par dejlige afslappende juledage.

Netti sagde ...

LÆkre gaver du har fået. Jeg fik også green gate i julegave :)
Glædelig jul til dig, Steen og ungerne.

mette wad sagde ...

Søde ting du har fået :-) :-)

Elly sagde ...

Have a merry Christmas!!!! Your presents look all so lovely, I'm a fan of Greengate and Cath Kidston!

Hellemor sagde ...

Neeej, nogle lækre ting du har fået i julegave. Det er lige nogle rigtig Sofie gaver.Kan godt forstå at du ikke nænner at bruge opvaskebørsten.

Karina sagde ...

Uha, nogle lækre gaver!!